SFSOPLATE-468X60-BANNER

Trimo - zvaničan partner Meklarenovog Centra za tehnologiju

20.09.2011. | Gradjevinarstvo.rs

Trimo, jedan od vodećih evropskih dobavljača rešenja fasadnih omotača, odabran je od strane Meklaren grupe (McLaren Group) za Zvaničnog partnera posle instalacije najnovijeg i inovativnog Qbiss One fasadnog sistema na Meklarenov novi Proizvodni centar koji su projektovali Foster + Partners, a u kome će biti smešteni proizvodni kapaciteti za novi sportski automobil visokih performansi, MP4-12C. Trimov Qbiss One koristi se i kao unutrašnja i kao spoljašnja fasada proizvodnog objekta koji su projektovali Foster + Partners, koji ima površinu od 32.000m2, a vredi četrdeset miliona funti.

Partnerstvo je savršena kombinacija, budući da obe kompanije neprekidno teže prevazilaženju granica inovacije i tehnologije, bez kompromisa, radi obezbeđivanja najvišeg kvaliteta proizvoda koji se definišu kao "najbolji". Qbiss One sistem, koji je otelotvorenje performansi, estetike i preciznog inženjeringa, pruža bešavno spajanje forme i funkcije, kvaliteta koji je jednako svojstven i Meklarenu i važan za stalni uspeh i razvoj obeju kompanija.

Ron Denis (Ron Dennis), izvršni predsednik Meklaren grupe i Meklaren Automotiva, rekao je: "Kao organizacija utemeljena na disciplini trka Formule Jedan, Meklaren ima kulturu koja se brzo kreće. Bilo je zadovoljstvo raditi sa partnerom Trimovog kalibra, koji deli tu filosofiju brzog rada, ali bez kompromisa - radi postizanja finalnog proizvoda koji ispunjava i prevazilazi najviše standarde. Qbiss fasada koju je proizveo Trimo za unutrašnjost i spoljašnjost MPC, uspostavlja jak vizuelni ton za aktivnost koja se događa unutar zgrade: inženjerski poduhvat svetske klase koji uvek teži najvišim nivoima performansi, i savršeno je sposoban da to pomiri sa ekološkom održivošću kojoj nema ravne."

Glavna direktorka Trima, Tatjana Fink, prokomentarisala je partnerstvo: "Trimo je globalni brend, kao i Meklaren, i to što smo postali zvanični partneri nije bilo samo zbog proizvoda, već više zbog toga šta proizvodi predstavljaju u smislu izvrsnosti, performansi i kvaliteta. Zajednička poslovna kultura i inovacija, kreativnost i energija jesu ono što obe naše kompanije čini najboljim u onome što radimo i neprestano nas motiviše za uspeh. Pobeda kroz timski rad, saradnju i uspostavljanje dugotrajnih odnosa je ono čemu Trimo teži i to je nešto što možemo da razvijamo dalje – kroz naše partnerstvo sa Meklarenom."

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;