IZOLACIJA-468X60-BANNER

AUSTROTHERM-970X250-BANNER

Salon nameštaja i opreme za enterijere "Ambijenta" od 12. do 17. marta na Novosadskom sajmu

18.02.2009. | eKapija

Salon nameštaja i opreme za enterijere "Ambijenta", koji će biti održan na Novosadskom sajmu od 12. do 17. marta, mesto je i savršena prilika da se posetioci upoznaju sa kvalitetom i raznovrsnošću ponude domaćih proizvođača i trgovaca nameštaja i opreme za enterijere, a izlagači sa potrebama i kupovnom moći prosečnog potrošača, proizvodnim programom konkurencije i novim potrebama tržišta, saopštio je Novosadski sajam.

Salon nameštaja i opreme za enterijere "Ambijenta", prema prvim najavama učesnika, imaće i ove godine dve osnovne karakteristike: međunarodni karakter i ekskluzivnu ponudu domaćih proizvođača i stranih kompanija.

Domaći distributeri nameštaja i opreme za enterijere prikazaće produkciju industrije nameštaja iz oblasti komadnog i garniturnog nameštaja, kuhinja, kupatila i kancelarijskog mobilijara.

Specifične forme, oblike i materijale od kojih su sačinjeni komadni delovi mobilijara i vrste nameštaja biće u ponudi i stranih izlagača iz zemalja u okruženju.

Ekskluzivnost pružiće domaći zastupnici italijanskog nameštaja, nameštaja sa dalekog istoka, domaće, specijalizovane radionice s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji nameštaja starim tehnikama, odnosno proizvođači rasvete, tepiha, zavesa...

"Ambijenta" će biti izuzetno dobra prilika da se sagleda koliko su prisutne i primenjivane savremne i svetske trendovske tendencije u dizajnu domaćeg nameštaja, napredak u obradi drveta i drugih materijala koji se koriste u proizvodnji nameštaja.

Među izlagačima predstaviće se i najugledniji uvoznici: "Ikat", "Casa Italia", Indijska kuća, B.P.Eurogrupa....

Radno vreme sajma biće od 10 do 20 časova.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


ODRŽIVA-ARHITEKTURA-300X120-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 26.09.2022.
Šta je sa pasarelom kod Ada mola? Da li su ...
slavica 24.09.2022.
Konačno jedno stručno objašnjenje, čestitam...
Sky 19.09.2022.
Ako za ovo treba arhitekti veštačka intelig...
Nataša 16.09.2022.
Da li osb ploce mogu da se ušrafe/postave n...
Kupac 16.08.2022.
Meni je veoma teško odabrati pločice. Ja sa...

;