INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Alumil kompanija i tim Zelenih ambasadora: Ekološka inicijativa za novi park u Novoj Pazovi

11.04.2024. | Gradjevinarstvo.rs

U subotu, 6. aprila, više od 40 Alumil Zelenih ambasadora, u saradnji sa JKP Stara Pazova i Opštinom Stara Pazova, realizovalo je značajnu ekološku akciju, posadivši 53 sadnice drveća i žbunja u novom parku u Novoj Pazovi. Ova inicijativa, koja predstavlja prvu fazu u izgradnji novog parka, je  temelj za stvaranje budućeg zelenog prostora za stanovnike Nove Pazove.

Alumil

Alumil Zeleni ambasadori (Foto: Alumil)

Kompanija Alumil, kao lider u proizvodnji aluminijumskih sistema, aktivno se angažuje u društveno odgovornom segmentu poslovanja sa ciljem očuvanja planete Zemlje i kreiranja zelenije i zdravije sredine za naredne generacije.

Alumil je dao značajan doprinos u izgradnji novog parka kroz donaciju sadnica i mobilijara, a uz podršku i volonterski rad zaposlenih koji su posvećeni očuvanju životne sredine, realizovan je zajednički cilj i kreirana prava oaza koja će obogatiti svakodnevni život stanovnika Nove Pazove.

U drugoj planiranoj fazi predviđeno je postavljanje kućice sa toboganom, kako bi se park pretvorio u mesto gde će se deca sa radošću igrati, a porodice provoditi kvalitetno vreme zajedno. Novoizgrađeni park, osim što predstavlja prostor za odmor i rekreaciju, je i novo središte susreta, igre i zajedništva za sve buduće generacije, jačajući povezanost lokalne zajednice.

Alumil se ponosi što je deo ovog projekta koji će unaprediti kvalitet života u Novoj Pazovi, istovremeno promovišući važnost očuvanja prirode. Kompanija će nastaviti da podržava lokalne inicijative i aktivno doprinosi razvoju zajednice u kojoj posluje.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;