INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Alumil kompanija i tim Zelenih ambasadora: Ekološka inicijativa za novi park u Novoj Pazovi

11.04.2024. | Gradjevinarstvo.rs

U subotu, 6. aprila, više od 40 Alumil Zelenih ambasadora, u saradnji sa JKP Stara Pazova i Opštinom Stara Pazova, realizovalo je značajnu ekološku akciju, posadivši 53 sadnice drveća i žbunja u novom parku u Novoj Pazovi. Ova inicijativa, koja predstavlja prvu fazu u izgradnji novog parka, je  temelj za stvaranje budućeg zelenog prostora za stanovnike Nove Pazove.

Alumil

Alumil Zeleni ambasadori (Foto: Alumil)

Kompanija Alumil, kao lider u proizvodnji aluminijumskih sistema, aktivno se angažuje u društveno odgovornom segmentu poslovanja sa ciljem očuvanja planete Zemlje i kreiranja zelenije i zdravije sredine za naredne generacije.

Alumil je dao značajan doprinos u izgradnji novog parka kroz donaciju sadnica i mobilijara, a uz podršku i volonterski rad zaposlenih koji su posvećeni očuvanju životne sredine, realizovan je zajednički cilj i kreirana prava oaza koja će obogatiti svakodnevni život stanovnika Nove Pazove.

U drugoj planiranoj fazi predviđeno je postavljanje kućice sa toboganom, kako bi se park pretvorio u mesto gde će se deca sa radošću igrati, a porodice provoditi kvalitetno vreme zajedno. Novoizgrađeni park, osim što predstavlja prostor za odmor i rekreaciju, je i novo središte susreta, igre i zajedništva za sve buduće generacije, jačajući povezanost lokalne zajednice.

Alumil se ponosi što je deo ovog projekta koji će unaprediti kvalitet života u Novoj Pazovi, istovremeno promovišući važnost očuvanja prirode. Kompanija će nastaviti da podržava lokalne inicijative i aktivno doprinosi razvoju zajednice u kojoj posluje.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;