INFONET-468X60-BANNER

Zašto su QES generatori pravi izbor?

23.02.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Atlas Copco je godinama pouzdano ime u industriji generatora. Njihova linija QES generatora nudi kvalitet, izdržljivost i efikasnost bez premca, što ih čini popularnim izborom za širok spektar primena.

Karakteristike QES generatora

Jedna od ključnih karakteristika QES linije je vodootporna nadstrešnica. To znači da su generatori dizajnirani da izdrže čak i najteže uslove, kao što su visoke i niske temperature okoline. Ova karakteristika čini QES asortiman idealnim za spoljašnje primene, gde oštri vremenski uslovi mogu biti problem.

QES asortiman je takođe dizajniran sa praktičnošću na umu. Sa kompletnom listom opcija, generatori su spremni za rad za samo nekoliko sekundi, što ih čini idealnim za upotrebu na mestima gde su važni brzina i fikasnost. Pored toga, QES asortiman ima integrisanu konstrukciju za podizanje sa jednom tačkom nadmorske visine, što olakšava premeštanje generatora sa jednog radnog mesta na drugo.

Ostale karakteristike QES asortimana uključuju čvrsti bazni okvir sa više ubacivanja sa integrisanim džepovima za viljuškare, 110% samoodrživost sa senzorom prosipanja, transportne odbojnike, plug and play kablovsku vezu, prolaznu kablovsku stazu sa prirodnim savijanjem i rastezanjem i pleksi poklopac za zaštitu priključne ploče.

QES asortiman je takođe opremljen naprednim digitalnim kontrolerima, koji su spremni za Stage V. To znači da su generatori usklađeni sa najnovijim propisima EU o emisijama, što ih čini zelenijom opcijom u poređenju sa tradicionalnim generatorima.

U pogledu bezbednosti, QES asortiman ima nekoliko karakteristika, uključujući 4-polni prekidač, zaštitu od curenja uzemljenja, namenski odeljak za utičnice i zaustavljanje u slučaju nužde. Generatori takođe imaju dvostruku frekvenciju veću od 45kVA, što ih čini pogodnim za širok spektar primena.

Za one kojima su potrebne napredne mogućnosti paralelnog rada, QES asortiman nudi QC3501 i QC4004 + Kd0701 kontrolere. Ovi kontroleri omogućavaju napredne mogućnosti paralelnog povezivanja i takođe su kompatibilni sa funkcionalnošću održavanja transformatora. Pored toga, QES asortiman je opremljen pomoćnim alternatorom namotaja koji obezbeđuje maksimalnu efikasnost i pouzdanost.

Sve u svemu, QES asortiman generatora iz Atlas Copco nudi širok spektar karakteristika i prednosti, što ih čini odličnim izborom za svakoga ko traži pouzdan, efikasan i jednostavan generator.

Distributer Atlas Copco proizvoda za Srbiju je kompanija CP SRB PNEUMATIC.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;