PRIJAVA-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Lansirana nova kampanja "Zaslužujem ROCKWOOL dom"

06.09.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija ROCKWOOL nedavno je pokrenula novi mikrosajt "Zaslužujem ROCKWOOL dom" sa ciljem da zadovolji najnovije trendove u marketingu i privuče nove potencijalne kupce. Ovakve mikrosajtove kompanija je otvorila i u drugim zemljama regiona.

kamena vuna

Kamena vuna (Foto: Rockwool)

Na ovom projektu rađeno je oko godinu dana, a stranice su uređene po principu "mobile first" jer je statistika pokazala da u našem regionu najveći broj pregleda dolazi sa mobilnih uređaja. Čak 80-90% pregleda stiže sa telefona i tableta, dok je u drugim zemljama u kojima ROCKWOOL posluje taj procenat znatno niži. Kompanija je zato prilagodila pristup potrebama lokalnih kupaca.

Iako se najbolji utisak stiče otvaranjem stranice zasluzujemrockwooldom.rs na mobilnom uređaju, ona je dostupna i potpuno funkcionalna i u desktop verziji.

ROCKWOOL se dizajnom potrudio da olakša korake koje potencijalni kupci treba da prođu kako bi stupili u kontakt sa distributerima ove kompanije, pa su stranice jednostavne, sadrže manje teksta, više informacija o prednostima kamene vune, kao i video sadržaja.

Ako imate projekat i želite da saznate šta vam je sve potrebno od izolacionih materijala, možete zatražiti informativnu ponudu. ROCKWOOL nastavlja da prati trendove i potrebe tržišta, kako bi vam pružio najbolje moguće proizvode i rešenja za izolaciju svih vrsta objekata.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


AUSTROTHERM-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Pele 28.09.2023.
Ja sam bio skeptičan kaoa su mi nudili ali ...
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...
O rastu cena stanova se govori gotovo sa za...
Marija 10.07.2023.
Ivrstan tekst! Mnogo sam naučila o aspektim...

;