INFONET-468X60-BANNER

Isokorb na konferenciji "Savremena građevinska praksa 2023", Borkovac

21.06.2023. | Gradjevinarstvo.rs

U skladu sa namerama da Schöck termoprekide za balkonske kostrukcije približi građevinskim stručnjacima u Srbiji, Haberkorn je 08. i 09. juna učestvovao na konferenciji "Savremena građevinska praksa 2023" održanoj u hotelu Borkovac.

Ovu tradicionalnu koferenciju već 40. godinu za redom, organizuje "Udruženje građevinskih inženjera Novog Sada". Zajedno sa predstavnicima nemačke firme Schöck, Haberkorn je predstavio benifite projektovanja i ugradnje termoprekida na balkonskim konstrukcijama čime se prekida nastanak termo mostova kao jedan od glavnih uzročnika nastanka buđi i smanjenja energetske efikasnosti.

Na konferenciji su predstavnici kompanije Haberkorn imali priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima u građevinskoj industriji i da razmene iskustva sa drugim stručnjacima. Takođe su imali priliku da predstave svoju kompaniju i proizvode, kao i da objasne kako se Schöck termoprekidi mogu primeniti na balkonskim konstrukcijama.

Predstavnici kompanije Haberkorn su održali prezentaciju koja je privukla veliku pažnju prisutnih, a nakon toga su imali priliku da razgovaraju sa mnogim stručnjacima i odgovore na njihova pitanja. Sve u svemu, ovo je bila veoma uspešna konferencija za Haberkorn i iz kompanije ističu da se nadaju skoroj prilici za saradnju sa mnogima od prisutnih stručnjaka.

Prepoznali ste višestruku korist sa Schöck Isokorb® elementom?

Nazovite telefonom ovlašćenog uvoznika za Srbiju Haberkorn d.o.o, pošaljite upit mailom ili pošaljite konkretan presek detalja objekta. Haberkorn tim zajedno sa produkt menadžerom Nikolom Davidovićem izradiće optimalno rešenje, statički proračun, kalkulaciju kao i asistenciju prilikom izvođenja radova.

Budite slobodni da pošaljete projekte, detalje, upite... na dole navedene mail adrese.

nikola.davidovic@haberkorn.rs
dimitar.mishev@schoeck.com

Schöck i Haberkorn tim će sa zadovoljstvom odgovoriti na sva vaša pitanja.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


AUSTROTHERM-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;