SFSOPLATE-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Usavršite svoj BIM uz Archicad obuke

19.06.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Iz široke palete raznih programa obuka, dizajniranih da zadovolje svačije potrebe, izaberite one koje vama najviše odgovaraju. Obučite se onlajn, sa bilo koje lokacije ili na on-site osnovnim ili naprednim obukama. U svom radnom okruženju steknite neophodne veštine, samostalno ili u timu.

DVM Group Szervita Square

DVM Group Szervita Square (Foto: hiCAD)

Za iskusnije korisnike tu su napredne obuke koje omogućavaju korisnicima da unaprede svoje znanje i veštine kroz pristupačnu i fleksibilnu platformu, uz pomoć iskusnih, sertifikovanih instruktora, BIM menadžera.

Kao GRAPHISOFT Archicad partner i centar za obuku, kompanija hiCAD ponosno se oslanja na višedecenijsko iskustvo. Edukativni pristup uključuje i specijalizovane obuke, omogućavajući vam da odaberete temu, mesto i dinamiku.

Pappageorge Haymes Wolf Point East

Pappageorge Haymes Wolf Point East (Foto: hiCAD)

Obuke za fakultete i tehničke škole su tu da studentima i profesorima obezbede da budu u trendu sa najnovijim tehnologijama u građevinskoj industriji, obezbeđujući budućim profesionalcima znanja potrebna za veliku i uspešnu karijeru.

Sveobuhvatnim i prilagodljivim pristupom hiCAD omogućava svima da steknu duboko razumevanje Archicad BIM-a, pripremajući ih za savremenu sadašnjost i svetlu budućnost u dinamičnom svetu građevinarstva.

Investicija u znanje je daleko više od koraka napred u karijeri, to je vaš doprinos osavremenjavanju i napretku digatalizacije građevinske industrije.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;