PRIJAVA-468X60-BANNER

Usavršite svoj BIM uz Archicad obuke

19.06.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Iz široke palete raznih programa obuka, dizajniranih da zadovolje svačije potrebe, izaberite one koje vama najviše odgovaraju. Obučite se onlajn, sa bilo koje lokacije ili na on-site osnovnim ili naprednim obukama. U svom radnom okruženju steknite neophodne veštine, samostalno ili u timu.

DVM Group Szervita Square

DVM Group Szervita Square (Foto: hiCAD)

Za iskusnije korisnike tu su napredne obuke koje omogućavaju korisnicima da unaprede svoje znanje i veštine kroz pristupačnu i fleksibilnu platformu, uz pomoć iskusnih, sertifikovanih instruktora, BIM menadžera.

Kao GRAPHISOFT Archicad partner i centar za obuku, kompanija hiCAD ponosno se oslanja na višedecenijsko iskustvo. Edukativni pristup uključuje i specijalizovane obuke, omogućavajući vam da odaberete temu, mesto i dinamiku.

Pappageorge Haymes Wolf Point East

Pappageorge Haymes Wolf Point East (Foto: hiCAD)

Obuke za fakultete i tehničke škole su tu da studentima i profesorima obezbede da budu u trendu sa najnovijim tehnologijama u građevinskoj industriji, obezbeđujući budućim profesionalcima znanja potrebna za veliku i uspešnu karijeru.

Sveobuhvatnim i prilagodljivim pristupom hiCAD omogućava svima da steknu duboko razumevanje Archicad BIM-a, pripremajući ih za savremenu sadašnjost i svetlu budućnost u dinamičnom svetu građevinarstva.

Investicija u znanje je daleko više od koraka napred u karijeri, to je vaš doprinos osavremenjavanju i napretku digatalizacije građevinske industrije.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Pele 28.09.2023.
Ja sam bio skeptičan kaoa su mi nudili ali ...
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...
O rastu cena stanova se govori gotovo sa za...
Marija 10.07.2023.
Ivrstan tekst! Mnogo sam naučila o aspektim...

;