INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

G4S na konferenciji Nemačko-srpske privredne komore

03.03.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Na konferenciji organizovanoj 28.02.2023. godine u saradnji Nemačko-srpske privredne komore (AHK Srbija) i nemačkog ministarstva za ekonomiju i zaštitu klime, na temu "Tehnologije i usluge civilne bezbednosti u Srbiji"  u hotelu Metropol, nemačke kompanije predstavile su svoje usluge srpskom tržištu.

Marko Šukilović, Srđan Vračar i Nikola Petrović

Marko Šukilović, Srđan Vračar i Nikola Petrović (Foto: G4S)

Konferenciju je otvorio izvršni član Upravnog odbora Nemačko-srpske privredne komore Alexander Markus, potom se skupu obratio Christian Landsmann iz Odseka za odbrambenu i bezbednosnu industriju Saveznog Ministarstva za privredu i zaštitu klime Republike Nemačke.

Nakon toga priliku da predstave svoja poslovanja dobile su nemačke firme Bite AG, INFODAS GmbH, Orfix International GmbH, Adolf Nissen Elektrobau GmbH + Co. KG i Wohner GmbH&Co. KG, da bi potom bili održani B2B sastanci između nemačkih i srpskih kompanija.

Kompanija G4S Allied Universal prisustvovala je konferenciji jer je prepoznata kao lider u oblasti bezbednosti i usluga upravljanja objektima koje pruža primenom proaktivnih bezbednosnih rešenja i vrhunskom pametnom tehnologijom za isporuku prilagođenih integrisanih bezbednosnih rešenja. Konferenciji su ispred kompanije G4S prisustvovali Marko Šukilović, Srđan Vračar i Nikola Petrović.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;