INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Upoznajte novi Cat® 966 GC utovarivač visokih performansi

06.12.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Novi Cat® 966 GC utovarivač dizajniran je za pouzdan i efikasan rad, pokazujući dugotrajnu izdržljivost u širokom spektru primene. Njegove komponente koje je dizajnirao Cateripillar, ventilator na zahtev, hidraulika osetljiva na opterećenje, kao i intuitivne komande, umanjuju potrošnju goriva i operativne troškove čineći primenu ove mašine raznovrsnom, te zadovoljavajući potrebe kako tržišta rentala, tako i tržišta generalno.

Jednostavan, intuitivan i ergonomski komandni sistem

Cat® 966 GC utovarivač ima jednostavan, intuitivan i ergonomski komandni sistem  (Foto: Teknoxgroup Srbija)

Motor Cat C9.3B zadovoljava EU faza V standarde emisije sa bruto snagom od 239kW. CAT-ov modul za čistu emisiju koji radi u automatskom režimu (CEM), uključujuči katalizator SCR i filter za dizel čestice (DPF), radi u pozadini bez uticaja na radnu operaciju.

Prednje polužje

Kako se pokazalo u praksi, Caterpilarovo utovarno polužje oblika "Z" sa livenim poprečnim nosačem i polugom za nagib pruža odlične mogućnosti za kopanje, kao i snažnu silu lomljenja kada je novi utovarivač opremljen Caterpilarovim kašikama iz serije Performance. Hidraulički sistem pritiska koji je osetljiv na teret neprekidno kontroliše protok i pritisak kako bi precizno odgovorio zahtevima u radnoj situaciji, smanjujući kako pritisak na pumpu, tako i ukupnu potrošnju goriva.

Okruženje rukovaoca i servisiranje

Novi 966 GC utovarivač odlikuje jednostavan, intuitivan i ergonomski komandni sistem sa ekranom na interfejsu operatera koji uključuje šest merača poput analognih, indikatorske lampice u boji, i LCD ekran koji rukovaocu omogućava preglednost i lako praćenje stanja sistema mašine. Pilot komande, koje ne iziskuju napor i kojima se reguliše upravljanje, karakteriše prekidač za prebacivanje brzine u niži stepen prenosa uz svu udobnost rukovanja.

Novi Cat® 966 GC utovarivač dizajniran je za pouzdan i efikasan rad

Cat® 966 GC utovarivač dizajniran je za pouzdan i efikasan rad (Foto: Teknoxgroup Srbija)

Imajući u vidu sigurnost, nagnute stepenice i integrisane ručke nalaze se sa obe strane mašine kako bi se obezbedio prilaz kabini i filteru za vazduh. Prostrani prednji ravni stakleni vetrobran od krova kabine do poda, bez distorzija; standardna zadnja kamera; spoljni retrovizori sa integrisanim fokusnim ogledalima - pružaju potpunu preglednost. Standardni sistem za grejanje i klimatizaciju sa 10 otvora za vazduh pomaže operateru da se oseća prijatno u različitim klimatskim uslovima.

Pristup servisnim tačkama u donjem nivou smanjuje vreme potrebno za održavanje i poboljšava bezbednost. Veliki bočni paneli haube motora u obliku krila i zadnja rešetka nagnuta ka gore, obezbeđuju neograničen pristup servisnim tačkama za dnevno održavanje, punjenje goriva i DEF dopunu, tačkama za podmazivanje, fliterima i ulazima za uzorkovanje tečnosti. Za dodatno smanjene potrebe za održavanjem, dostupan je opcioni CAT automatski sistem za podmazivanje.

Uz Cat Product Link™ standard, model 966 GC odlikuje veća operativna efikasnost, još bolje preventivno održavanje, kao i servisiranje.

Više informacija o novom srednjem utovarivaču CAT 966 GC možete dobiti od Teknoxgroup Srbija d.o.o.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


SSAB-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER
DOKA-300X250-BANNER
West Balkans Machinery

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;