INFONET-468X60-BANNER

Inovativni sistem profila premijum kvaliteta

14.10.2022. | Gradjevinarstvo.rs

SOFTLINE 82 je inovativni VEKA sistem profila premijum kvaliteta koji ispunjava sve zahteve budućnosti, zahvaljujući vrhunskim termoizolacionim svojstvima i najvišem nivou sigurnosti. Prvi je standardni sistem sa ugradnom dubinom od 82mm koji uključuje skoro 40 geometrijskih oblika. Jedan je od najkompletnijih sistema profila na tržištu i pruža proizvođačima stolarije najveću moguću slobodu u dizajnu.

Inovativni VEKA sistem profila

Inovativni VEKA sistem profila (Foto: VEKA)

Konstantan porast troškova grejanja zimi i hlađenja leti zahteva nova rešenja za uštedu energije. Svako domaćinstvo može ugradnjom savremenih PVC prozora, proizvedenih od sistema profila SOFTLINE 82, ostvariti značajnu uštedu energije i ujedno postići prijatnu atmosferu uz maksimalnu udobnost. Zahvaljujući višekomornoj izolacionoj tehnologiji osnovne ugradne dubine od 82mm i visokokvalitetnom zaptivnom sistemu, mogu se smanjiti troškovi i obezbediti prijatna klima u svim godišnjim dobima.

Debljina zida profila u skladu sa najvišim nemačkim RAL standardom kvaliteta, klase A, koju poseduje sistem SOFTLINE 82, predstavlja kombinaciju maksimalne termoizolacije i izuzetne dugoročnosti i stabilnosti. Svojim klasičnim dizajnom, sistem SOFTLINE 82 se harmonično uklapa u različite građevinske stilove, od moderne novogradnje do brižljivo saniranog starog objekta.

Visoka stabilnosti sistema i vrhunska termička izolacija

Visoka stabilnosti sistema i vrhunska termička izolacija (Foto: VEKA)

Sistem SOFTLINE 82 zahvaljujući elegantnom dizajnu profila propušta veliku količinu svetla u prostorije, a pritom je veoma ekonomičan. Zahvaljujući visokoj stabilnosti sistema i njegovoj vrhunskoj termičkoj izolaciji, moguće je spojiti zahteve moderne arhitekture za velikim staklenim površinama i maksimalnu energetsku efikasnost. U pogledu oblika i boja sistem SOFTLINE 82 ne postavlja granice Vašoj kreativnoj slobodi.

U zavisnosti od položaja i dostupnosti, prozori moraju ispunjavati sasvim različite sigurnosne zahteve. Prozore od VEKA profila moguće je opremiti specijalnim okovima, staklom i ručicama, što će ih učiniti otpornima na provalu.

Buka smanjuje udobnost stanovanja a može čak ugroziti i zdravlje. Već i standardni prozori od VEKA profila štite od buke, a mogu se i dodatno opremiti kako bi zadovoljili najviše standarde zvučne izolacije.

Novi prozori predstavljaju isplativu investiciju koja povećava vrednost Vaše nekretnine. Visokokvalitetni VEKA profili izuzetno glatke površine ostaju godinama lepog izgleda, lako se i brzo održavaju i ne treba ih nikada ponovo bojiti.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;