INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

G4S Adria Security Summit

02.11.2021. | Gradjevinarstvo.rs

G4S na ovogodišnjem Adria Security Summit-u: Pokazali smo inovativni i multidisciplinarni pristup bezbednosnim rešenjima.

G4S  Adria Security Summit

G4S  Adria Security Summit (Foto: G4S)

O G4S ADRIA SECURITY SUMMIT-U

Najveći regionalni događaj u oblasti bezbednosti, Adria Security Summit, ove godine održan je baš u Beogradu. Uprkos pandemiji, a uz velike mere zaštite, okupio se veliki broj aktera u industriji bezbednosti: Proizvođači, distributeri, instalateri i integratori sistema, konsultanti i krajnji korisnici sa svih tržišta prisustvovali su razmeni znanja i iskustva, na jednom mestu. Događaj je poslužio idealna platforma za upoznavanje sa trenutnim stanjem u sektoru bezbednosti na kom je i G4S prikazao svoj jedinstveni koncept i dao konkretne odgovore na sve što je potrebno da klijenti znaju (i urade) kako bi zaštitili svoje poslovanje i imovinu.

Naime, G4S je već na svom štandu pokazala inovativni pristup bezbednosnim rešenjima postavljanjem Igigi marketinške platforma za kupce. Šta on predstavlja? Igigi omogućava trgovcima i dobavljačima da značajno poboljšaju rezultat svojih maloprodajnih aktivnosti obezbeđivanjem tačnog uvida u ponašanje kupaca u realnom vremenu i interaktivnog ciljanog oglašavanja. Igigi prepoznaje vaše lice i kretanje i direktno komunicira sa kupcima. Igigi je najnovije digitalno pojačanje našem timu. Danju savetima pomaže, noću vas čuva oštrim vidom i sluhom.

Radi tako što automatski detektuje osobu u vidnom polju ili detektuje neočekivane zvukove koje čuje... na osnovu taga podiže alarm i šalje ga našem AM centru. Namenjen je dominantno za maloprodajne objekte, ali se može koristiti u čekaonicama, liftovima...
Nije namenjen za privatne objekte.

Baš ovakav, multidisciplinaran pristup, učinio je da i dva panela budu posećena do poslednjeg mesta. Prvi panel pod nazivom “Koliko biste platili za svoj novac?” bio je posvećen upravljanju gotovinom. Prisutnima su ukazali na  činjenicu da u svetu evoluirajućih bezbednosnih rizika, ljudi često zaboravljaju da je usklađenost standardima i procedurama suštinski deo kontinuiteta poslovanja. 

G4S  Adria Security Summit

G4S  Adria Security Summit (Foto: G4S)

Drugi panel, pod nazivom "Prava cena jeftinog" bila je posvećena integrisanim sistemima zaštite. Vrtoglava ekspanzija u građevinskom sektoru je omogućila primenu najnovijih tehnologija svih struka, pa tako i u oblasti tehničkih bezbednosnih sistema. U praksi srećemo dosta dobrih primera sagledavanja i rešavanja rizika koji postoje, ali smo svedoci i "ušteda" na pogrešan način.

Ovom kompleksnom temom smo se detaljno pozabavili i govorili o odabiru adekvatne opreme, primeni tehničkih rešenja u strateškim infrastrukturnim projektima, ali i o konceptu pametnih gradova i prateće infrastrukture i potrebe za njenom dostupnošću u svakom trenutku. Moderator Marko Šukilović, CPP, direktor poslovnog razvoja u kompaniji G4S, započeo je diskusiju ističući da se u procesu tendera mora voditi računa da se ne radi o tome kakav sistem bezbednosti kupujete, već šta želite da on radi za vas.

Celu vest pročitajte na: https://www.g4s.com/sr-rs/media-centre/g4s-news/2022/02/03/g4s-adria-security-summit 

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;