INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

G4S humane patrole isporučile pomoć u dvanaest gradova

10.01.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija G4S, lider u industriji bezbednosti, prethodnu godinu završila je na jedan od najlepših načina: Decembar je prošao na točkovima koji su vozili donacije ustanovama socijalne zaštite u čak dvanaest gradova na teritoriji Srbije. Projekat pod nazivom “G4S humane patrole” imao je “zadatak” da zajedno sa ustanovama utvrdi koja sredstva bi bila odgovarajuća pomoć u ovom trenutku i da, potom,  tu pomoć i isporuči. G4S i inače ima svoj tim patrola i intervencija kojima svakodnevno sprečava krađe i požare, širom Srbije.

Humane patrole

Humane patrole (Foto: G4S)

“Izabrali smo dvanaest gradova u kojima poslujemo i isti broj institucija sa kojima do sada nismo sarađivali. Članovi menadžment tima su posetili svaku od ustanova i u razgovoru sa njihovim predstavnicima bliže upoznali način rada, ali i svakodnevne izazove sa kojima se susreću. Ovo nije bila samo aktivnost društveno-odgovornog poslovanja, već iskrena namera naše kompanije da doprinese boljitku zajednice u kojoj naši zaposleni žive i rade. U nekim od ustanova imali smo prilike da upoznamo i korisnike usluga, pa bismo svaki put u povratku bili nasmejani, u pratnji jakih i jednistvenih utisaka, baš kao što su i deca sa kojima smo se družili”, rekla je Bojana Vesić Antić, direktorka Sektora ljudskih resursa u G4S-u. 

Spisak ustanova koje su G4S humane patrole obišle obuhvataju: Dom za decu ometenu u razvoju “Kolevka" (Subotica),  Dečje selo “Dr Milorad Pavlović” (Sremska Kamenica), Dom za nezbrinutu decu “Jefimija” (Kruševac), Dom za decu i omladinu “Duško Radović” (Niš), Centar za porodični smeštaj i usvojenje Beograd, Dom za decu i omladinu "Stanko Paunović” (Negotin), Udruženje za pomoć MNRO u Vranju, Fondaciju SOS Dečija sela Srbija, Centar za socijalni rad - Ustanova za decu i mlade “Šabac”,  Dom  za decu i omladinu "Spomenak" (Pančevo), Centar za pružanje usluga socijalne zaštite “Zračak” (Čačak), kao i Udruženje za pomoć deci sa posebnim potrebama “Naši snovi” u Valjevu.

Humane patrole

Humane patrole (Foto: G4S)

“Uzimajući u obzir trenutnu epidemiološku situaciju, donacije su najvećim delom podrazumevale zaštitna sredstva i sredstva za higijenu. Donirali smo, takođe, opremu za sportsku salu, laptop računare, opremu za video nadzor, vaučere za kupovinu odeće i obuće, tehniku poput štampača i druge stavke koje su ustanovama i korisnicima bile neophodne. Nadamo se da će u 2022. godini G4S humane patrole biti u mogućnosti da pod lakšim okolnostima obraduju sve ove divne ljude. Bez maski, a sa više zajedno provedenog vremena. A do tada svima želim da budu na sigurnom i bezbedni”, izjavio je generalni direktor Dawid Sold.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;