INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Multimedijalna platforma omogućiće veće učešće građana u razvojnim planovima Beograda

16.05.2022. | eKapija

Učešće građana u pripremi i realizaciji razvojnih planskih dokumenata Grada Beograda moglo bi biti povećano zahvaljujući multimedijalnoj platformi za čiju izradu i promociju je tender rapisala Direkcija za gađevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

Platforma će pospešiti komunikaciju pri izradi planova

Platforma će pospešiti komunikaciju pri izradi planova (Foto: Pixabay)

Kako je navedeno u tehničkim specifikacijama tendera, potrebno je razviti komunikacione sadržaje i digitalnu platformu kako bi se unapredilo uključivanje javnosti u proces pripreme i usvajanja razvojnih planova u svim oblastima urbanog života, od privrede i investicija, turizma, trgovine, sporta, infrastrukture, preko ekologije, do socijalnog razvoja, stanovanja i pametnih gradova, prenosi eKapija.

- Digitalna komunikaciona platforma treba da omogući da se građanima predstave postojeći planovi razvoja i pospeši dvosmerna komunikacija u procesu kreiranja i usvajanja novih - navodi se u dokumentaciji.

Predviđena je izrada visokoposećenog veb portala i mobilne aplikacije, SEO optimizaciju i promociju putem elektronskih medija i društvenih mreža.

Platforma će sadržati periodične planove sa predloženim sadržajima koji će biti objavljivani putem društvenih mreža kao što su Facebook, Instagram, YouTube i Linkedin.

Promocija sadržaja u okviru multimedijalne platforme obavljaće se na i televizijama sa nacionalnom frekvencijom i kablovskim televizijama.

Tender je otvoren do 13. juna, a vrednost posla je 18 miliona dinara.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;