PRIJAVA-468X60-BANNER

Multimedijalna platforma omogućiće veće učešće građana u razvojnim planovima Beograda

16.05.2022. | eKapija

Učešće građana u pripremi i realizaciji razvojnih planskih dokumenata Grada Beograda moglo bi biti povećano zahvaljujući multimedijalnoj platformi za čiju izradu i promociju je tender rapisala Direkcija za gađevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

Platforma će pospešiti komunikaciju pri izradi planova

Platforma će pospešiti komunikaciju pri izradi planova (Foto: Pixabay)

Kako je navedeno u tehničkim specifikacijama tendera, potrebno je razviti komunikacione sadržaje i digitalnu platformu kako bi se unapredilo uključivanje javnosti u proces pripreme i usvajanja razvojnih planova u svim oblastima urbanog života, od privrede i investicija, turizma, trgovine, sporta, infrastrukture, preko ekologije, do socijalnog razvoja, stanovanja i pametnih gradova, prenosi eKapija.

- Digitalna komunikaciona platforma treba da omogući da se građanima predstave postojeći planovi razvoja i pospeši dvosmerna komunikacija u procesu kreiranja i usvajanja novih - navodi se u dokumentaciji.

Predviđena je izrada visokoposećenog veb portala i mobilne aplikacije, SEO optimizaciju i promociju putem elektronskih medija i društvenih mreža.

Platforma će sadržati periodične planove sa predloženim sadržajima koji će biti objavljivani putem društvenih mreža kao što su Facebook, Instagram, YouTube i Linkedin.

Promocija sadržaja u okviru multimedijalne platforme obavljaće se na i televizijama sa nacionalnom frekvencijom i kablovskim televizijama.

Tender je otvoren do 13. juna, a vrednost posla je 18 miliona dinara.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jelena 10.06.2022.
Divno! Ne zna se šta je lepše. Ovog leta sm...
Nenad 17.05.2022.
Sve je to mrtvo slovo na ppairu. Kaže se u ...
Kris 14.05.2022.
Da, ali da li ljudi znaju da ce to biti zgr...
Perica Ognjanovic 16.04.2022.
Sjajan tekst, svaka cast. Mi smo upravo ugr...
Nenad 29.03.2022.
Nekada je Novi Sad bio pun parkova i zeleni...

;