INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Multimedijalna platforma omogućiće veće učešće građana u razvojnim planovima Beograda

16.05.2022. | eKapija

Učešće građana u pripremi i realizaciji razvojnih planskih dokumenata Grada Beograda moglo bi biti povećano zahvaljujući multimedijalnoj platformi za čiju izradu i promociju je tender rapisala Direkcija za gađevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

Platforma će pospešiti komunikaciju pri izradi planova

Platforma će pospešiti komunikaciju pri izradi planova (Foto: Pixabay)

Kako je navedeno u tehničkim specifikacijama tendera, potrebno je razviti komunikacione sadržaje i digitalnu platformu kako bi se unapredilo uključivanje javnosti u proces pripreme i usvajanja razvojnih planova u svim oblastima urbanog života, od privrede i investicija, turizma, trgovine, sporta, infrastrukture, preko ekologije, do socijalnog razvoja, stanovanja i pametnih gradova, prenosi eKapija.

- Digitalna komunikaciona platforma treba da omogući da se građanima predstave postojeći planovi razvoja i pospeši dvosmerna komunikacija u procesu kreiranja i usvajanja novih - navodi se u dokumentaciji.

Predviđena je izrada visokoposećenog veb portala i mobilne aplikacije, SEO optimizaciju i promociju putem elektronskih medija i društvenih mreža.

Platforma će sadržati periodične planove sa predloženim sadržajima koji će biti objavljivani putem društvenih mreža kao što su Facebook, Instagram, YouTube i Linkedin.

Promocija sadržaja u okviru multimedijalne platforme obavljaće se na i televizijama sa nacionalnom frekvencijom i kablovskim televizijama.

Tender je otvoren do 13. juna, a vrednost posla je 18 miliona dinara.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;