IZOLACIJA-468X60-BANNER

Intertraffic Amsterdam 2022

12.05.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Nakon dve godine odlaganja, u martu ove godine održan je najveći svetski sajam o putnoj infrastrukturi Intertraffic Amsterdam 2022. Kompanija Unipromet iskoristila je ovu priliku da svoje partnere i saradnike podseti zašto je baš ona lider u regionu po pitanju zaštitne opreme za puteve.

Unipromet je prezentovao panele za zaštitu od buke

Unipromet je prezentovao panele za zaštitu od buke (Foto: Unipromet)

Predstavnici Uniprometa imali su priliku da upoznaju mnogo novih potencijalnih saradnika, koji će imati značajnu ulogu u otvaranju novih tržišta ali, isto tako, sastali su se i sa dragim prijateljima i dugogodišnjim saradnicima.

Prezentovani su paneli za zaštitu od buke koji su, zavisno od svojih karakteristika, podeljeni na reflektujuće, apsorpcione i sve popularnije, transparentne panele koji se postavljaju na mostovima a omogućavaju neometan pogled na izuzetne predele pored kojih prolazi auto-put. Premijerno je predstavljeno i šest novih sistema čelične zaštitne ograde koje je razvio Uniprometov stručni tim inženjera a među kojima je i sistem trovalnog štitnika.

Premijerno je predstavljeno šest novih sistema čelične zaštitne ograde

Premijerno je predstavljeno šest novih sistema čelične zaštitne ograde (Foto: Unipromet)

Direktor kompanije Unipromet Aleksandar Marković izjavio je da je veoma zadovoljan rezultatima postignutim na sajmu. "Zapaženo učešće i uspešno predstavljanje na jubilarnoj pedesetogodišnjici od održavanja prvog sajma koje nam je, pored kontakata sa postojećim kupcima omogućilo i upoznavanje sa novim potencijalnim kupcima."

"Primećena je poseta partnera iz Zapadne Evrope, čime je još jednom potvrđen kvalitet i konkurentnost Unipromet proizvoda. Sa nemačkim partnerima smo dogovorili razvoj i osvajanje proizvodnje nove grupe proizvoda, mobilnih barijera, kojim se pokriva još jedan segment bezbednosti na putevima, u skladu sa najnovijim tendencijama podizanja nivoa bezbednosti", istakao je Marković.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jovan Vranjes 01.02.2023.
Zemljiste je bilo opstinsko,kupili smo ga i...
Pablo 01.02.2023.
Nema gradnje nikakve gospodo preduzetnici. ...
Nena 31.01.2023.
Ima li nade da se u Sadovima kod zeleznicke...
Jovan Vranjes 30.01.2023.
Da li cemo mi koji odavno trazimo legalizac...
DARKO 30.01.2023.
Ne može legalizacija objekata građenih na t...

;