PRIJAVA-468X60-BANNER

INFONET-970X250-BANNER

Intertraffic Amsterdam 2022

12.05.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Nakon dve godine odlaganja, u martu ove godine održan je najveći svetski sajam o putnoj infrastrukturi Intertraffic Amsterdam 2022. Kompanija Unipromet iskoristila je ovu priliku da svoje partnere i saradnike podseti zašto je baš ona lider u regionu po pitanju zaštitne opreme za puteve.

Unipromet je prezentovao panele za zaštitu od buke

Unipromet je prezentovao panele za zaštitu od buke (Foto: Unipromet)

Predstavnici Uniprometa imali su priliku da upoznaju mnogo novih potencijalnih saradnika, koji će imati značajnu ulogu u otvaranju novih tržišta ali, isto tako, sastali su se i sa dragim prijateljima i dugogodišnjim saradnicima.

Prezentovani su paneli za zaštitu od buke koji su, zavisno od svojih karakteristika, podeljeni na reflektujuće, apsorpcione i sve popularnije, transparentne panele koji se postavljaju na mostovima a omogućavaju neometan pogled na izuzetne predele pored kojih prolazi auto-put. Premijerno je predstavljeno i šest novih sistema čelične zaštitne ograde koje je razvio Uniprometov stručni tim inženjera a među kojima je i sistem trovalnog štitnika.

Premijerno je predstavljeno šest novih sistema čelične zaštitne ograde

Premijerno je predstavljeno šest novih sistema čelične zaštitne ograde (Foto: Unipromet)

Direktor kompanije Unipromet Aleksandar Marković izjavio je da je veoma zadovoljan rezultatima postignutim na sajmu. "Zapaženo učešće i uspešno predstavljanje na jubilarnoj pedesetogodišnjici od održavanja prvog sajma koje nam je, pored kontakata sa postojećim kupcima omogućilo i upoznavanje sa novim potencijalnim kupcima."

"Primećena je poseta partnera iz Zapadne Evrope, čime je još jednom potvrđen kvalitet i konkurentnost Unipromet proizvoda. Sa nemačkim partnerima smo dogovorili razvoj i osvajanje proizvodnje nove grupe proizvoda, mobilnih barijera, kojim se pokriva još jedan segment bezbednosti na putevima, u skladu sa najnovijim tendencijama podizanja nivoa bezbednosti", istakao je Marković.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...
O rastu cena stanova se govori gotovo sa za...
Marija 10.07.2023.
Ivrstan tekst! Mnogo sam naučila o aspektim...
Jovan 03.07.2023.
A kada ce se uraditi parcelizacija zemljist...
DARKO 05.06.2023.
Šta bi sa korupcijom po opštinama gde se ne...

;