PRIJAVA-468X60-BANNER

INFONET-970X250-BANNER

Sedma srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture održaće se 22. marta u Beogradu

01.03.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Tradicionalno i sa velikim zadovoljstvom najavljujemo organizaciju Sedme srpske konferencije o razvoju nekretnina i infrastrukture koja će se održati u utorak, 22. marta 2022. godine u hotelu Metropol Palace u Beogradu.

Konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture

Konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture

Sedma konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture u Srbiji ima za cilj razmenu informacija i ideja o razvoju nekretnina, infrastrukture i tržišta nekretnina kako u Srbiji, tako i u širem regionu. Konferencija svake godine okuplja preko 250 učesnika-predstavnika. Govornici se ističu po bogatom višegodišnjem iskustvu iz oblasti nekretnina.

Među potvrđenim govornicima ovogodišnje konferencije velika nam je čast da najavimo ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislava Momirovića; ministarku trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjanu Matić; gradskog arhitektu Marka Stojčića; profesora Ekonomskog fakulteta u Beogradu dr Dejana Molnara; predsednicu Nacionalnog udruženja procenitelja Danijelu Ilić; rukovodioca Grupe za osiguranje i nepokretnosti u Ministarstvu finansija Dejana Hadžića; stručnjaka za urbanistički i regionalni razvoj-Evropske investicione banke Pola Hikeja; izvršnu direktorku Serbian Green Council-a Draganu Koricu; potpredsednika Odbora za nekretnine i gradnju u Savetu stranih investitora Maria Kijanovića; direktora sektora procena CBS International d.o.o. Miloša Lužajića; glavnog bankara Evropske banke za obnovu i razvoj Vasilija Jaukovića; generalnog direktora Adventis Real Estate Ervina Pašanovića; predsednika Upravnog Odbora Društva procenitelja Srbije Aleksandra Stojiljkovića; lidera projekta kompanije Deka Inženjering Dušicu Gaković; partnera u IBM Consultant Ivanu Stanojević; višeg direktora, šefa za procene u regionu Jugoistočne Evrope Nebojšu Nešovanovića; Danijelu Nedeljković Stojakov, direktorku Cebros grupe Beograd; direktora Atrium Property Services Brajana Bitona; generalnog menadžera projekta Belgrade Waterfront Zoranu Burlić; generalnog direktora kompanije Alumil YU Industry Stilianosa Cokturidisa kao i mnoge druge cenjene govornike koje možete pronaći na sajtu konferencije.

Ovogodišnja konferencija će prikazati vizije, izazove i mogućnosti napretka u oblastima nekretnina i infrastrukture, nove trendove finansiranja, trenutne, kao i potencijalne, probleme sa kojima se suočava ova oblast.

Teme ovogodišnje konferencije su: Sektor za razvoj imovine i infrastrukture - Mogućnosti ulaganja i rasta; Nekretnine – Novi trendovi – Zelene zgrade, parkovi, obnovljivi izvori energije; Standardi procene vrednosti imovine i njihov uticaj na privredu; Poslovni i stambeni razvoj u Srbiji i regionu; Budućnost logistike, retail & šoping centara; Beograd: Sadašnje stanje i budući izgled; Projektno finansiranje imovine i infrastrukture: Izazovi i implementacija.

Pokrovitelji konferencije su Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Društvo procenitelja Srbije, Evropska banka za investicije, Savet stranih investitora, Nacionalno udruženje procenitelja i Privredna komora Srbije.

Podrška konferencije je kompanija Alumil YU Industry.

Medijski sponzori konferencije su Halo oglasi nekretnine, portal E2, Beobuild.rs, Sasomange.rs, Ekapija, Kancelarijainfo.rs, Evropa Property.com i Gradjevinarstvo.rs.

Više informacija o konfereciji možete pronaći na sajtu konferencije.

O organizatoru:

Simeon G. Tsomokos SA iz Grčke osnovao je afilijaciju u Beogradu TGI Group International 2000. godine, koja pruža usluge korporativnih komunikacija na srpskom tržištu. U bliskoj saradnji sa matičnom atinskom kompanijom, TGI Group International nudi domaćim i međunarodnim klijentima kvalitetne usluge u oblasti komunikacija, radi lakšeg ostvarenja njihovih poslovnih ciljeva. TGI Group International je postao važan poslovni partner kako za međunarodne kompanije koje žele da uspostave ili konsoliduju svoje prisustvo u Srbiji, tako i za lokalne kompanije koje žele da se prošire i postanu konkurentne na regionalnom i međunarodnom tržištu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Pele 28.09.2023.
Ja sam bio skeptičan kaoa su mi nudili ali ...
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...
O rastu cena stanova se govori gotovo sa za...
Marija 10.07.2023.
Ivrstan tekst! Mnogo sam naučila o aspektim...

;