INFONET-468X60-BANNER

Sedma srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture održaće se 22. marta u Beogradu

01.03.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Tradicionalno i sa velikim zadovoljstvom najavljujemo organizaciju Sedme srpske konferencije o razvoju nekretnina i infrastrukture koja će se održati u utorak, 22. marta 2022. godine u hotelu Metropol Palace u Beogradu.

Konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture

Konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture

Sedma konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture u Srbiji ima za cilj razmenu informacija i ideja o razvoju nekretnina, infrastrukture i tržišta nekretnina kako u Srbiji, tako i u širem regionu. Konferencija svake godine okuplja preko 250 učesnika-predstavnika. Govornici se ističu po bogatom višegodišnjem iskustvu iz oblasti nekretnina.

Među potvrđenim govornicima ovogodišnje konferencije velika nam je čast da najavimo ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislava Momirovića; ministarku trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjanu Matić; gradskog arhitektu Marka Stojčića; profesora Ekonomskog fakulteta u Beogradu dr Dejana Molnara; predsednicu Nacionalnog udruženja procenitelja Danijelu Ilić; rukovodioca Grupe za osiguranje i nepokretnosti u Ministarstvu finansija Dejana Hadžića; stručnjaka za urbanistički i regionalni razvoj-Evropske investicione banke Pola Hikeja; izvršnu direktorku Serbian Green Council-a Draganu Koricu; potpredsednika Odbora za nekretnine i gradnju u Savetu stranih investitora Maria Kijanovića; direktora sektora procena CBS International d.o.o. Miloša Lužajića; glavnog bankara Evropske banke za obnovu i razvoj Vasilija Jaukovića; generalnog direktora Adventis Real Estate Ervina Pašanovića; predsednika Upravnog Odbora Društva procenitelja Srbije Aleksandra Stojiljkovića; lidera projekta kompanije Deka Inženjering Dušicu Gaković; partnera u IBM Consultant Ivanu Stanojević; višeg direktora, šefa za procene u regionu Jugoistočne Evrope Nebojšu Nešovanovića; Danijelu Nedeljković Stojakov, direktorku Cebros grupe Beograd; direktora Atrium Property Services Brajana Bitona; generalnog menadžera projekta Belgrade Waterfront Zoranu Burlić; generalnog direktora kompanije Alumil YU Industry Stilianosa Cokturidisa kao i mnoge druge cenjene govornike koje možete pronaći na sajtu konferencije.

Ovogodišnja konferencija će prikazati vizije, izazove i mogućnosti napretka u oblastima nekretnina i infrastrukture, nove trendove finansiranja, trenutne, kao i potencijalne, probleme sa kojima se suočava ova oblast.

Teme ovogodišnje konferencije su: Sektor za razvoj imovine i infrastrukture - Mogućnosti ulaganja i rasta; Nekretnine – Novi trendovi – Zelene zgrade, parkovi, obnovljivi izvori energije; Standardi procene vrednosti imovine i njihov uticaj na privredu; Poslovni i stambeni razvoj u Srbiji i regionu; Budućnost logistike, retail & šoping centara; Beograd: Sadašnje stanje i budući izgled; Projektno finansiranje imovine i infrastrukture: Izazovi i implementacija.

Pokrovitelji konferencije su Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Društvo procenitelja Srbije, Evropska banka za investicije, Savet stranih investitora, Nacionalno udruženje procenitelja i Privredna komora Srbije.

Podrška konferencije je kompanija Alumil YU Industry.

Medijski sponzori konferencije su Halo oglasi nekretnine, portal E2, Beobuild.rs, Sasomange.rs, Ekapija, Kancelarijainfo.rs, Evropa Property.com i Gradjevinarstvo.rs.

Više informacija o konfereciji možete pronaći na sajtu konferencije.

O organizatoru:

Simeon G. Tsomokos SA iz Grčke osnovao je afilijaciju u Beogradu TGI Group International 2000. godine, koja pruža usluge korporativnih komunikacija na srpskom tržištu. U bliskoj saradnji sa matičnom atinskom kompanijom, TGI Group International nudi domaćim i međunarodnim klijentima kvalitetne usluge u oblasti komunikacija, radi lakšeg ostvarenja njihovih poslovnih ciljeva. TGI Group International je postao važan poslovni partner kako za međunarodne kompanije koje žele da uspostave ili konsoliduju svoje prisustvo u Srbiji, tako i za lokalne kompanije koje žele da se prošire i postanu konkurentne na regionalnom i međunarodnom tržištu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


SEEBBE2022-300X120-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;