INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

30 miliona dinara uloženo u infrastrukturu Užica

02.12.2021. | eKapija

U Užicu se završavaju radovi na nekoliko gradilišta koji su finansirani sredstvima grada i resornih ministarstava.

Izgradnja infrastukture

Ilustracija - Izgradnja infrastukture (Foto: Pixabay)

Kompletno dečije igralište na Tari je završeno, a ta investicija vredna je oko 12 miliona dinara od kojih je Ministarstvo zaštite životne sredine obezbedilo 7,6 miliona dinara. Kako ističe Nikola Maksimović direktor JP "Užice razvoj" postavljeno je novih 13 igračaka, urađena ograda i podloga prema pravilima struke tako da je igralište poseduje neophodni sertifikat.

Maksimović dodaje da su završeni i svi građevinski radovi na pešačkoj stazi Carina - Krčagovo čiju izgradnju je finansirao grad sredstvima u iznosu od 7 miliona dinara.

- Urađeni su svi betonski radovi, u narednih 5 do 6 dana očekujemo postavljanje rasvete, a biće postavljene i klupe i kante. Završeni su i svi radovi u sportskom centru u okviru Studenskog doma u Krčagovu koji se odnose na izgradnju tribina, počelo je asfaltiranje budućeg košarkaško – fudbalskog terena, a nakon toga biće postavljene sprave, igračke, tartan i drugi planirani mobilijar, kaže Maksimović uz napomenu da su za realizaciju ovog projekta Ministarstvo prosvete i Grad Užice opredelili 14 miliona dinara, navodi se u saopštenju objavljenom na portalu Gradske uprave.

Uporedo sa završetkom svih aktuelnih radova intezivno se radi na pripremi novih projekata koji će biti realizovani tokom naredne godine. Maksimović ističe da će i nove investicije biti planirane u saradnji sa građanima, odnosno prema njihovim potrebama.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;