IZOLACIJA-468X60-BANNER

AUSTROTHERM-970X250-BANNER

Graphisoftov Archicad je jedanaestu godinu zaredom proglašen za "BIM proizvod godine"

25.11.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Archicad i BIMx, Graphisoftove nagrađivane softverske aplikacije za informaciono modeliranje zgrada (BIM), osvojile su "BIM proizvod godine" i "Mobilnu tehnologiju godine" na godišnjim nagradama za informacione tehnologije u građevinarstvu,  pod nazivom "The Hammers" (Čekići) u Londonu. Za ovu nagradu proizvode nominuju i za njih glasaju stručnjaci i profesionalci u građevinskoj industriji.

Nagrada

The Hammers Awards

Uz Archicad, BIM profesionalci mogu da izrade i isporuče sjajne projekte bilo koje veličine, integrišući ljude, tokove posla i informacije u realnom vremenu i do najsitnijih detalja.

Objavljen u julu, Archicad 25 je jedna od verzija kojom najviše upravljaju korisnici, sa moćnim poboljšanjima dizajna, vizuelizacije, dokumentacije i mogućnosti saradnje koje su direktan odgovor na zahteve korisnika.

BIMx, dobitnik nagrade za mobilnu tehnologiju, premošćuje jaz između dizajnerskog studija, investitora i gradilišta doživljajem VR navigacije nalik igrici, prilikom istraživanja BIM modela zgrade.

bim

Primena BIM tehnologije na rekonstrukciji objekta Duke Ellington School of The Arts

"Ovo kontinuirano priznanje od strane korisnika i stručnjaka iz industrije podjednako jača našu posvećenost razvoju najboljih BIM softverskih rešenja na tržištu za arhitekte i projektante", rekao je Adrian Girling, generalni direktor Graphisoft Velike Britanije i Irske.

Pored dve prestižne nagrade koje je osvojio Graphisoft, napredni korisnici Archicad-a, Bond Brian Digital, poneli su nagradu za BIM projekat godine za Information Hub-Gen Zero.

Onlajn vebinar "Archicad BIM SADA"

Ukoliko želite da saznate više o BIM softverima, prijavite se i učestvujte na onlajn vebinaru "Archicad BIM SADA" koji će se održati 09.12.2021. od 14h do 16h  u zajedničkoj organizaciji kompanije hiCAD i Inženjerske komore Srbije.

Akcija "UDRUŽENI za Archicad BIM"

U želji da pomogne stručnjacima u građevinskoj industriji Srbije, kompanija hiCAD je u saradnji sa Inženjerskom komorom Srbije pripremila specijalnu akciju za povoljniju nabavku softvera posebno namenjenu članovima IKS. Tokom ove akcije, pod nazivom  "UDRUŽENI za Archicad BIM" članovi Komore će u periodu od 25.11.2021.do 25.12.2021. imati mogućnost da nabave TRAJNU Archicad 25 licencu i do 1090€ jeftinije nego inače.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


LORENCIC-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Zoran Šumaruna 19.02.2024.
Pravilno postavljena podkonstrukcija i prav...
Stojkovic 12.02.2024.
A voda sto Malo Malo pa nestane to nema vez...
Sile 24.01.2024.
Sve ovo je super, ali fali nam minimum jos ...
Darko 17.01.2024.
A što tako ne okreče Beograd? Svi stranci s...
Branka 06.01.2024.
Videla sam hotel i u šoku sam. Ne razumem z...

;