Pridružite se konferenciji "Build For Life" 15-17. novembra

10.11.2021. | Gradjevinarstvo.rs

U kompaniji VELUX veruju da svi treba da se bavimo jednim od najvećih izazova 21. veka - klimatskim promenama. Deo njihove strategije održivosti jeste i fokus na pametne kuće i zgrade, pa bi želeli da zajedno sa kolegama iz građevinske industrije rade na stvaranju zdravih i održivih zgrada, koje pozitivno utiču na život i zdravlje ljudi, kao i planetu Zemlju.

Build for Life 2021

Veći deo života provodimo u zatvorenom prostoru, tako da je važno razumeti kako različiti objekti, kuće i zgrade utiču na naš život. Pridružite se konferenciji "Build for Life" 2021. na kojoj će biti predstavljena najnovija istraživanja i otkriti primenljive metode projektovanja zdravih domova.

Build for Life je pionirska, multidisciplinarna inicijativa pokrenuta 2021. kako bi pomogla u povezivanju ljudi i planete kroz bolji dizajn zgrada.

Pozvani su vodeći svetski arhitekti, građevinski inženjeri, istraživači i drugi lideri iz građevinske industrije da 15. i 17. novembra razgovaraju o nekim od ključnih izazova i mogućnosti sa kojima se građevinska industrija suočava sada, kao i u budućnosti. Trodnevna, besplatna online konferencija biće održana na engleskom jeziku i na noj će učestvovati više od 90 govornika iz celog sveta.

Pogledajte samo neka od istaknutih predavanja na konferenciji:

  • Među govornicima ćete naći najveće zvezde na terenu, uključujući Džozefa Alena i Džona Mekombera (Univerzitet Harvard) koji će predstaviti  istraživanja o značaju zdrave gradnje posle COVID-19: između 15:00 i 16:30 časova 17. novembra.
  • Juri Troi je austrijski arhitekta, koji će se fokusirati na to zašto je dobar dizajn važan za održivost i dugovečnost. Predavanje će biti direktno prenošeno 15. novembra u periodu od 13:00 do 13:45 časova.
  • Sinus Linge i Camilla van Deurs će istražiti zanimljivu temu: arhitekte će razgovarati o tome kako možemo da izgradimo zajednice koje održavaju ljude i planetu. Panel je planiran za 15. novembra između 15:00 i 15:45 časova.

Ceo program konferencije dostupan je na linku, gde se možete prijaviti za konferenciju.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 21.01.2022.
Tako je, ali Avaz Twist Tower ima visinu od...
Adi 20.01.2022.
Avaz Twist Tower Sarajevo Bosna i Hercegovi...
Nenad 12.01.2022.
Neće poskupeti kamen. Kamen struganik, prir...
zoran 12.01.2022.
Mozda ce u eurima sve poskupeti zbog nikakv...
Rados 02.01.2022.
Lepa predizborna kampanja samo ne znam koja...