INFONET-468X60-BANNER

Emerald Garden Residence: Premium kvalitet gradnje za premium stanovanje

22.07.2021. | Gradjevinarstvo.rs

U novosadskom naselju Detelinara počinje gradnja modernog i luksuznog stambeno-poslovnog kompleksa "Emerald Garden Residence", čiji će stil i organizacija stambenog i poslovnog prostora redefinisati koncept stanovanja u gradskom području.

Emerald Garden Residence - Premium kvalitet gradnje za premium stanovanje

Svojim stanarima će ponuditi premium kvalitet, sofisticiran dizajn i zelene površine, kao savršen kutak za relaksaciju i beg od stresa.

Arhitektonski tim ovog projekta uspeo je da reši najveće probleme stanovanja u urbanim centrima, kao što je manjak zelenih površina i nedostatak mesta za parkiranje.

"Emerald Garden Residence" izdvajaće se zelenim površinama na krovovima, koje će osim ulepšavanja okoline, doprinositi i termoizolaciji krovnih površina, smanjujući količinu energije potrebne za zagrevanje i hlađenje objekta. Suterenski prostor na 2 nivoa predviđen je za 101 parking mesto.

Kompleks će biti izgrađen od savremenih, kvalitetnih i ekoloških materijala, koji će stanarima obezbediti uslove za zdravo i udobano stanovanje. Zahvaljujući upotrebi Ytong Termo blokova, objekat će odlikovati vrhunska termoizolacija, što će svakako boravak učiniti prijatnijim, a i značajno uticati na smanjnje troškova grejanja i hlađenja.

Emerald Garden Residence - Premium kvalitet gradnje za premium stanovanje

Investitor je posebnu pažnju posvetio zvučnoj izolaciji unutar objekta i za gradnju odabrao Silka kalcijum silikatne blokove, stoga budući stanari neće imati problema sa bukom, koja svakako može značajno narušiti kvalitet života, već će moći da uživaju u mirnom domu i porodičnoj privatnosti.

Prizemni deo kompleksa, prostran i optimalno isprojektovan, namenjen poslovnim objektima.

Iznad prizemlja, na pet etaža, smeštene su 84 stambene jedinice, različitih struktura i kvadrature, projektovane da funkcionalnošću i vrhunskim kvalitetom izrade nadmaše visoka očekivanja svojih budućih vlasnika.

Završetak gradnje se očekuje sredinom 2022. godine.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


XELLA-300X250-BANNER
AUSTROTHERM-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;