INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Škola zavarivanja - U toku je upis III generacije polaznika

06.04.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Klett EDU, nemačka škola za dualno obrazovanje i kompanija Galeb pokrenuli su zajednički projekat – Školu zavarivanja, iz koje su izašle već dve generacije zavarivača.

Ova jedinstvena škola je idealna za kompanije i pojedince kako bi se obučili za najtraženije zanimanje u Evropi. Svi polaznici moraju imati završenu srednju školu, a škola traje 14 nedelja. Teoretski i praktični deo nastave sprovodi se u najsavremenijem Trening centru Galeba u Ubu, od strane vrhunskih profesora i licenciranih instruktora zavarivanja. Program je akreditovan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Škola zavarivanja - U toku je upis III generacije polaznika

Prednost Klett EDU programa obuke zavarivanja je što su polaznici po završetku spremni za polaganje ispita, kako bi dobili sertifikat zavarivača u nekoj od nadležnih institucija. Ovaj program zavarivanja kombinuje teorijsko i didaktičko iskustvo Klett EDU sa decenijama uspešnog obučavanja i primene partnerske kompanije Galeb

Zavarivači će imati detaljno znanje o procesima zavarivanja, bezbednosnim procedurama, materijalima i što je najvažnije - veštini zavarivanja. Program obuhvata obuku za REL, MIG i MAG tipove zavarivanja.

Prijavite se, upis je u toku!

Više informacija možete pronaći ovde ili pozvati broj telefona: 011/4009 319.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;