Keramičke pločice za lepši dom

25.12.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Akvadom salon moderne keramike je u svoj široki asortiman uvrstio i pločice za kupatilo, pločice za kuhinju, podne i zidne pločice različitih svetskih brendova, kao i granitne pločice i mozaike.

Keramičke pločice siguran su izbor kada se kreće u uređenje svog životnog prostora, naročito kupatila – jednostavno ih je postaviti i ugradnja ne traje dugo, otporne su na razne mehaničke uticaje, količinu vlage, lako ih je održavati, postojane su, mogu se postavljati  na postojeće podloge, a noviji modeli imitiraju prirodne uzorke drveta, mermera ili kamena.

Akvadom salon moderne keramike

Keramika je još uvek broj jedan u podnim i zidnim oblogama – ni sjajni novi materijali poput brušenog betona, kvalitetnog i otpornog drveta sa godovima ne uspevaju je skinuti s trona. Pre kupovine pločica, dobro se informišite kako bi vaš odabir bio optimalan.

Pločice za kupatilo poslednjih godina dostigle su vrhunac dizajna, obradama i formatima i time postale standaradni način uređenja kako kupatila tako i kuhinje, dvorišta, stepeništa, terasa, hodnika. Trenutno su vrlo popularne mozaik pločice, one s uzorkom drveta kao i granitne, tako da se dobro “snalaze” u prostorima u kojima inače nisu bile česta obloga, poput dnevne ili spavaće sobe. Iako je vidljivo da nije reč o drvenim oblogama nego keramici, toplinu prostoru i stvaranje potrebne iluzije daju upravo ovakve pločice.

Akvadom salon moderne keramike

Takođe, u trendu su sve veći formati keramičkih pločica i laserski sečene pločice (retifikovane) koje se mogu lepiti bez fugovanja čime se dobija utisak kompaktnosti odnosno velike ploče.

Ponuda keramike toliko je raznovrsna da je zaista teško izabrati pravi model za sebe. Pored estetskog kriterijuma, jednako su bitni i tehnički. Proizvođači iz Španije i Turske  Keros ceramica, Seramiksan, Kutahya i mnoge druge, imaju fenomenalnu paletu pločica i sve to možete pronaći u Akvadom salonu keramike. 

Celokupnu ponudu i više o svemu ovome možete pronaći ovde.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


BEKAMENT
BEKAMENT
ARANĐELOVAC-BANJA
www.bekament.com

ILGRAD
ILGRAD
BEOGRAD-PINOSAVA
www.ilgrad.rs

BAUMIT SERBIA
BAUMIT SERBIA
BEOGRAD-KALUĐERICA
www.baumit.rs

TKK BEOGRAD
TKK BEOGRAD
BEOGRAD-ZEMUN
www.tkk.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Biljana 05.05.2021.
U mnogim zgradama u bg place se grejanje in...
Marko 05.05.2021.
Sve piše, osim kako i gde da se prijavimo.....
Vesna 04.05.2021.
Kako mogu da se prijavim za tu subvenciju k...
Ozrenka 03.05.2021.
Kako da se prijavim za zamenu stolarije na ...
Snežana 02.05.2021.
Kako mogu da konkurisem za subvenciju, imam...