INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Webinar: VELUX rešenja za ravne krovove

09.12.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Prozori za ravan krov sa kupolom, sa zakrivljenim ili ravnim staklom, za izlaz na ravan krov, prozori i sistemi za odimljavanje – jeste li čuli za navedene proizvode za ravne krovove, još sa različitim staklima i specifikacijama? Odabir pravog prozora, dimenzija i prateće opreme za ravan krov ne mora da bude težak zadatak.

VELUX rešenja za ravne krovove

Trendovi u arhitekturi se menjaju, tako da u poslednjih par decenija svedočimo tome da se gradi veliki broj zgrada sa ravnim krovovima. Šta kada klijenti požele podjednak komfor, kao i oni koji stanuju u zgradama ili kućama sa kosim krovovima? 

Kako se ne bi zapostavili i takve klijenti, kompanija VELUX dizajnirala je posebne proizvode za ravne krovove, koji će na podjednako dobar način, omogućiti očekivani svež vazduh, dovoljno dnevne svetlosti, kao i energetsku uštedu. Ove proizvodi, kao i za kose krovove, odlikuje visok kvalitet i dugotrajnost. 

Za sve koji bi želeli da se upoznaju sa njima, stručnjaci iz kompanije VELUX su pripremili webinar sa prezentacijom ovih proizvoda i njihove prateće opreme. Na webinaru se mogu saznati detalji i specifikacije svakog proizvoda, kao i dodatne opreme u vidu daljinskog upravljanja i spoljašnjih i unutrašnjih roletni. Takođe, biće predstavljena stručna i tehnička podrška, alati i VELUX Klub majstora, koji su prošli stručnu obuku. Biće prilike da se vide i primere iz prakse, kao i uporedna analiza prostora sa i bez VELUX prozora za ravne krovove.

VELUX rešenja za ravne krovove

Ukoliko ste već projektovali objekte sa VELUX rešenjima, možete ih prijaviti i na VELUX Bringing light to life internacionalnu nagradu. Na kraju webinara biće reči i o tome.

Webinar će se održati u četvrtak 17.12.2020. od 14 do 14.45 časova, a prezentaciju će voditi i na pitanja odgovarati Stevan Ćulibrk, kao predstavnik VELUX Project supporta.

Webinar će se održati na srpskom jeziku,  a moći će da se prati putem Teams web platforme ili aplikacije. 

Prijava za webinar je ovde i putem e- maila dobijaju se dalja uputstva za učešće.

Iz VELUX-a poručuju: Radujemo se vašem prisustvu. Dobrodošli!

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;