INFONET-468X60-BANNER

Tender za postavljanje jarbola i uređenje platoa u Parku Ušće do kraja godine

22.10.2020. | I. M. | eKapija

Planom javnih nabavki Sekretarijata za investicije Grada Beograda do kraja godine predviđeno je raspisivanje tendera za izradu tehničke dokumentacije, postavljanje jarbola i uređenje platoa u Parku Ušće, sanaciju i adaptaciju Jugoslovenskog dramskog pozorišta, izradu urbanističkog projekta i tehničke dokumentacije za izgradnju sportskog kompleksa na Vračaru, kao i dokumentacije za dogradnju kompleksa Kalenić pijace.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

Kako se u planu navodi, vrednost radova za postavljanje jarbola na Ušću procenjena je na 262,2 miliona dinara, dok je iz gradskog budžeta za stručni nadzor nad izvođenjem ovih radova opredeljeno 6 miliona dinara. Za tehnički pregled radova izdvojen je još milion.

U planu je da u otvorenom postupku budu izabrani i izvođači za sanaciju i adaptaciju objekta Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a radovi su procenjeni na 76,42 miliona dinara. Za stručni nadzor nad radovima izdvojeno je 2 miliona dinara, a za tehnički pregled još 500.000. Ova rekonstrukcija najavljena je i u septembru.

U planu je i izgradnja novog sportskog kompleksa na Vračaru, a vrednost izrade urbanističkog projekta i tehničke dokumentacije procenjena je na 30 miliona dinara. Za tehničku kontrolu opredeljeno je još 3 miliona.

Do kraja godine, trebalo bi da bude raspisan i tender za projektante Kalenić pijace, za koju je predviđeno natkrivanje i dogradnja kompleksa. Ova nabavka procenjena je na 50 miliona, a tehnička kontrola na još 4 miliona dinara.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;