INFONET-468X60-BANNER

ModularT 7 - Nova kolekcija LVT podova, kreirana i proizvodi se u Tarkettovoj fabrici u Bačkoj Palanci

27.08.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Tarkett kompanija je upravo lansirala ModularT 7, novu kolekciju LVT modularnih podova, koje su kreirane i proizvode se u fabrici u Bačkoj Palanci.

ModularT 7 - Nova kolekcija LVT podova, kreirana i proizvodi se u Tarkettovoj fabrici u Bačkoj Palanci

U vreme lansiranja ove kolekcije, Tarkett fabrika u Bačkoj Palanci je obeležila 40 godina proizvodnje vinil podnih obloga širine 4 metra. 

"The Game Changer", odnosno, "Onaj koji menja pravila igre" je slogan pod kojim je kolekcija ModularT 7 lansirana. Ova nova kolkcija LVT podova, prepoznajući želje i potrebe kupaca, pomera mnoge granice: dizajna, tehničke karakteristike i ekološke standarde. Osim toga, poseduje mnoge prednosti prilikom instalacije i korišćenja samih LVT podova.

Kolekcija ModularT 7 je inspirisana prirodom i materijalima kao što su drvo, odnosno hrast, i beton; i sadrži 4 dezena u 22 boje. Ovim širokim spektrom stvara brojne mogućnosti za kombinovanje tekstura i boja, kreirajući različite stilove u enterijeru. Lako se ugrađuje, izdržljiv je i dugotrajan pod, što ga čini odličnim izborom i za komercijalne prostore: hotele, restorane, butike, prodavnice, kafiće, kancelarije i druge prostore visoke prohodnosti.

ModularT 7 - Nova kolekcija LVT podova, kreirana i proizvodi se u Tarkettovoj fabrici u Bačkoj Palanci

Tarkett je kompanija koja je posvećena razvoju podova koja kreiraju zdravo okruženje, što je potvrđeno i i ovim proizvodom, kolekcijom ModularT 7. Proizvod je 100% reciklabilan, obezbeđuje optimalan kvalitet vazduha u prostoriji i smanjuje buku i do dva puta više nego drugi kompaktni LVT podovi.

Kolekcija ModularT 7 postavlja nove standarde u proizvodnji, a i u primeni podova.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;