INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Uspešno poslovanje preduzeća Elektrovat za vreme epidemije

27.08.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Elektrovat, uprkos okolnostima izazvanim trenutnom epidemijom virusom Covid 19 u svetu, normalno posluje.

Uspešno poslovanje preduzeća Elektrovat za vreme epidemije

- Početkom epidemije, u aprilu dosta se radilo od kuće. Potom smo se bolje organizovali i vratili na staro. Naša politika je da prilikom izvođenja svih poslovnih operacija zaštititimo zdravlje zaposlenih od širenja zaraze korona virusom, pa radimo uz poštovanje svih mera. Okupljanja i sastanci se izvode uglavnom online - rekli su iz Elektrovata.

U objektima u Čačku koristi se sistem za grejanje i klimatizaciju toplotne pumpe voda-voda, pa je u svakoj prostoriji poseban FAN-COIL uređaj za grejanje i hlađenje tako da je prijatno za rad i u hladnim i u vrelim danima (klima nije centralna i ovo je energetski efikasan sistem rada).

Elektrovat trenutno učestvuje u izgradnji nemačke fabrike "Brose" u Pančevu, zatim u izgradnji kineske fabrike auto-rasvete u NIšu. Takođe, učestvuje i u elektro izgradnji fabrike čokolade "Barry Celebaut" u Novom Sadu.

Uspešno poslovanje preduzeća Elektrovat za vreme epidemije

Pored tekućeg poslovanja i realizacije ugovorenih poslova, u toku je i rekonstrukcija upravne zgrade čime će se značajno proširiti proizvodno poslovni prostor u Čačku sa 882m² na  2111m². U toku je izgradnja novih kancelarija, magacna i radionica za proizvodne programe. Za sada sve teče prema planu i završetak radova je planiran za 1. novembar 2020. god. Nakon toga će Elektrovat posedovati 3771m² poslovnih prostorija u Čačku, a sa poslovnim prostorom u Beogradu to će biti 4.090m². 

Tokom epidemije nije bilo otpuštanja zaposlenih, čak su primljena dva nova radnika tako da sada u Elektrovatu ima 114 stalno zaposlenih. Isto važi i za Elektrovatove kompanije SNE Energy doo Čačak, Zlatiborske Elektrane doo Čačak i M Project co Čačak.

U skladu sa potrebama Elektrovat učestvuje u lokalnim akcijama za pomoć zdravstvenom sistemu. To čini direktnim davanjima izvršiocima, zdravstvenim radnicima, kupovinom alkohola i drugih sredstava koja su im potrebna. Elektrovat je učestvovao i u kupovini dva medicinska aparata preko Fondacije B92.

- Verujemo u rad, posvećenost i pozitivnu energiju, a nadamo se da će epidemija virusa Covid 19 brzo proći I da ćemo se svi ostati zdravo - poručili su iz Elektrovata.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;