INFONET-468X60-BANNER

VIII Međunarodna naučno-stručna konferencija "Sfera 2019: Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge" krajem oktobra u Sarajevu

18.10.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Konferencija će se održati 30. i 31.10.2019. godine u Sarajevu u Hotelu Hills. Ovo je osma po redu Međunarodna naučno-stručna konferencija u organizaciji mostarske kompanije Sfera d.o.o. Ovaj put se organizuje u saradnji sa Arhitektonskim fakultetom iz Sarajeva, a tema je: ''Sfera 2019: Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge''. Program će oba dana konferencije trajati u terminu od 10 do 16 sati, a ulaz je besplatan uz obaveznu registraciju.

VIII Međunarodna naučno-stručna konferencija

Konferencija se bavi osnovnim elementom objekta – zidom. Biće predstavljene regulative i standardi u oblasti energetske efikasnosti, prezentovana dosadašnja iskustva u procesu ''utopljavanja'' stambenih objekata, preispitana naučna i tehnološka dostignuća, kao i profesionalna opredeljenja u kontekstu proizvodnje i primene materijala za toplotnu izolaciju i završnu obradu fasadnih zidova, gde će se u odnosu na prethodno, uvesti i tematika ventilisanih fasadnih sistema, kao jedno od rešenja za finalni izgled objekta.

Na konferenciji će biti predstavljeni tradicionalni i savremeni pristupi i materijali, njihove prednosti i uslovi za primenu kao i mogućnosti za poboljšanja.

VIII Međunarodna naučno-stručna konferencija

Posetioci konferencije moći će da uživaju u uvodnim predavanjima i da čuju o najboljim arhitektonskim praksama iz regije. Više o tome govoriće: van. prof. dr Salihbegović Amira - Arhitektonski fakultet Sarajevo, prof. emeritus arhitekture Branislav Mitrović - Studio MITARH, Igor Grozdanić i Sanja Galić Grozdanić - Studio NONSTOP.

Sponzori konferencije su: Sika BH, Knauf, RÖFIX, Terrasit Insulation, Krug d.o.o. i kompanija Rockwool, dok su partneri i izlagači kompanije: Baumit, Austrotherm, Eps Laštro, Tehnomarket, Bh Alumil, Valpaint, IGM Visoko, Knauf Insulation i Fibran, kompanija Kompozitni materijali i Metal Tehnologija.

Možete se prijaviti klikom ovde.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;