INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

VELUX akcija boji i ovu jesen

03.10.2019. | Gradjevinarstvo.rs

VELUX je i ove godine tu da pomogne da se iskoristi predstojeći period i pripremi potkrovlje za hladnije dane. Ukoliko ste u nedoumici, da li da ugradite prozor i dobijete više svetlosti, ili zamenite stari prozor novim, pozovite 011/2057- 500 i zakažite besplatne konsultacije VELUX stručnjaka.

- U želji da vas podržimo u vašoj pripremi za zimu, napravili smo jesenju akciju koja je trajati do kraja oktobra meseca - poručuju iz VELUX-a.

Uz kupljene određene proizvode, dobija se BDX set i spoljna mrežica GRATIS i to:

  • Svi kupci Standard krovnog prozora dobijaju opšivku sa termo i hidroizolacionim setom BDX, po ceni obične opšivke.
  • Svi kupci Standard Plus krovnog prozora i opšivke sa termo i hidroizolacionim setom BDX, dobijaju spoljnu mrežicu MHL gratis.

VELUX akcija boji i ovu jesen

Ukoliko se odabere Standard prozor od prirodne borovine, sa bezbojnim lakom, može se očekivati svež vazduh i kada je prozor zatvoren. VELUX krovni prozori su testirani da izdrže vremenske uslove svih godišnjih doba, od kiše i oluje praćenih gradom u letnjem periodu, do snega i leda tokom zime.

Kod prozora obloženog poliuretanom nema dodatnog održavanja, tako da je idealan za uklapanje sa svetlijim nameštajem, ili za kupatila i kuhinje. Gornje upravljanje ga čini jednostavnim za otvaranje i zatvaranje, čak i kada se ispod prozora nalazi nameštaj. Upravljanje je omogućeno i elegantnom ručkom na donjoj strani, a ovaj prozor je naše preporučeno rešenje kada je potrebno ugraditi prozor visoko, na primer zbog visokog parapetnog zida.

VELUX akcija boji i ovu jesen

Termo i hidroizolacioni set BDX 2000, koji se dobija gratis uz Standard prozor, sadrži: termoizolacioni okvir, hidroizolacionu foliju i drenažni oluk. Ovaj set dodatno osigurava vodonepropusnu vezu između krovnog prozora i krovne konstrukcije i smanjuje gubitak toplote, eliminisanjem hladnih mostova oko prozora.

Standard Plus serija se preporučuje vlasnicima stambenih prostora u potkrovlju, koji su spremni da investiraju u visoku energetsku efikasnost i komfor. Pod tim se misli na efikasno trostruko staklo, koje će omogućiti očuvanje toplote u vašem domu. Jedinstveni izolazioni sistem pretvara prozor u dodatno moćan štit protiv vetra i hladnog vazduha, što prozoru daje veći energetsku efikasnost. Uz kupljene Standard Plus proizvode dobija se na poklon spoljna mrežica, koju je lako ugraditi iz prostorije na spoljnu stranu prozora. One blokiraju značajnu količinu sunčevih zraka i sprečavaju pregrevanje prostorije.

VELUX nudi garanciju 10 godina na svoje krovne prozore. Sve detalje o akciji možete pogledati ovde.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;