"Bosch grejna tehnika" jača tržišnu prisutnost u istočnoj i jugoistočnoj Evropi

12.03.2010. | eKapija

Srbija je jedna od osam zemalja istočne i jugoistočne Evrope u kojima će u martu 2010. brend "Junkers" biti promenjen u brend "Bosch grejna tehnika", najavljeno je pred više od 400 zvanica na svečanoj konvenciji koja je održana u "Madlenianumu" u Zemunu, saopštio je "Bosch".

"Bosch grejna tehnika" namerava da iskoristi promenu naziva kako bi dodatno proširila ponudu energetski efikasnih proizvoda za grejanje i pripremu tople vode.

- To nam omogućava da ponudimo kupcima i partnerima širu i atraktivniju paletu najmodernijih proizvoda grejne tehnike "Bosch" - rekao je Klaus Huttelmaier, član Upravnog odbora Odeljenja grejne tehnike "Bosch".

- "Junkers" je pojam inteligentnih rešenja i vrhunske podrške. Sada će inovativna snaga i tržišna prisutnost firme "Bosch" postati još uočljiviji.

Planirano uvođenje novih proizvoda obuhvata sisteme koji koriste obnovljive izvore energije ili kombinuju nekoliko različitih izvora energije. U skladu s time, proizvodne inovacije će biti u sledećim godinama usmerene u pravcu solarnih sistema i toplotnih pumpi, navodi se u saopštenju.

"Bosch grejna tehnika" je ponuđač energetski efikasnih sistema za grejanje i klimatizaciju i komfor tople vode.

- Očekujemo da će promena imena omogućiti delotvorniji nastup na tržištu i ostvariti veliki rasta - rekla je direktorka kompanije "Bosch" u Srbiji Jovanka Jovanović.

- Imamo drugo mesto na srpskom tržištu opreme za grejanje i pripremu tople vode zahvaljujući jedinstvenom kontaktu sa našim klijentima i vrhunskom kvalitetu uređaja. Sigurni smo da će snažno ime "Bosch" doneti višestruki benefit svim našim partnerima.

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Шумадинац 16.09.2019.
1. Смедерево - Зрењанин - Кикинда - Хоргош....
Darko 09.09.2019.
Po zakonu za sve nelegalno izgrađene objekt...
Miodrag 27.08.2019.
Jedno pitanje. Šta ako je investitor NN lic...
Mladen 20.08.2019.
Mogao je put za Cacak i preko Panceva, srec...
Nikola K. 12.08.2019.
Oni koji to rade nisu normalni. Taj kip je ...