INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Expo Line predstavlja kolekciju ergonomskih stolica brenda "FURSYS"

21.05.2019. | Gradjevinarstvo.rs

EXPO-LINE predstavlja kolekciju visoko specifiranih ergonomskih stolica, multi-nagrađivanog brenda „FURSYS“, koji je prvi izbor korporacijama širom sveta, zbog svoje neuporedive kombinacije ergonomičnosti, udobnost i višestruke isplativosti.

Expo Line predstavlja kolekciju ergonomskih stolica brenda

„FURSYS“ stolice su međunarodno priznate i poslednjih godina su izbor broj jedan vodećih svetskih korporacija (npr. IBM Europe - 20.000 stolice). Pored toga modeli T50 i TN50 su nosioci mnogih međunarodnih priznanja i nagrada, za dizajn, kvalitet i izdržljivost.

Expo Line predstavlja kolekciju ergonomskih stolica brenda

Kao vodeći modeli brenda izdvojene su stolice T50 i TN50. Osnovna namena ovih stolica je da se one prilagode vama, a ne vi njima. Stolice savršeno odgovaraju i prate kretanje tela, pružajući celodnevnu udobnost. Vodeći svetski stručnjaci iz oblasti sporta i zdravlja se slažu da je nekadašnji tradicionalni koncept stolica, koje nam pružaju jedan fiksni položaj za sedenje, nepravilan i da naša tela i umovi najbolje rade kada su nesputani u svom pokretu.

Napredna ergonomija i materijali korišćeni na ovim stolicama odgovaraju zahtevu konstantne i aktivne podrške telu, povećanju udobnosti, smanjenju umora, skeletnomišićnoj nelagodnost i održavanju vašeg uma u punoj koncentraciji.

- Vaše telo zna šta je dobro za njega, pružite mu priliku za pravi izbor, uverite se zašto su „FURSYS“ stolice izbor sve većeg broja zadovoljnih korisnika - poručuju iz Expo Line-a.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;