INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Expo Line predstavlja kolekciju ergonomskih stolica brenda "FURSYS"

21.05.2019. | Gradjevinarstvo.rs

EXPO-LINE predstavlja kolekciju visoko specifiranih ergonomskih stolica, multi-nagrađivanog brenda „FURSYS“, koji je prvi izbor korporacijama širom sveta, zbog svoje neuporedive kombinacije ergonomičnosti, udobnost i višestruke isplativosti.

Expo Line predstavlja kolekciju ergonomskih stolica brenda

„FURSYS“ stolice su međunarodno priznate i poslednjih godina su izbor broj jedan vodećih svetskih korporacija (npr. IBM Europe - 20.000 stolice). Pored toga modeli T50 i TN50 su nosioci mnogih međunarodnih priznanja i nagrada, za dizajn, kvalitet i izdržljivost.

Expo Line predstavlja kolekciju ergonomskih stolica brenda

Kao vodeći modeli brenda izdvojene su stolice T50 i TN50. Osnovna namena ovih stolica je da se one prilagode vama, a ne vi njima. Stolice savršeno odgovaraju i prate kretanje tela, pružajući celodnevnu udobnost. Vodeći svetski stručnjaci iz oblasti sporta i zdravlja se slažu da je nekadašnji tradicionalni koncept stolica, koje nam pružaju jedan fiksni položaj za sedenje, nepravilan i da naša tela i umovi najbolje rade kada su nesputani u svom pokretu.

Napredna ergonomija i materijali korišćeni na ovim stolicama odgovaraju zahtevu konstantne i aktivne podrške telu, povećanju udobnosti, smanjenju umora, skeletnomišićnoj nelagodnost i održavanju vašeg uma u punoj koncentraciji.

- Vaše telo zna šta je dobro za njega, pružite mu priliku za pravi izbor, uverite se zašto su „FURSYS“ stolice izbor sve većeg broja zadovoljnih korisnika - poručuju iz Expo Line-a.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;