INFONET-468X60-BANNER

Proizvodi EUROmodula na dalekom istoku Rusije

05.03.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija EUROmodul iz Nove Pazove, koja se bavi proizvodnjom modularnih objekata, urbane opreme i javnih toaleta sklopila je ugovor sa ruskom kompanijom Sah Alp iz Sahalinskog regiona. Dve kompanije su udaljene preko 11.500km, ali daljina se nije pokazala kao prepreka između potrebe za kvalitetnim proizvodom sa visokim stepenom prilagođavanja individualnom zahtevu kupca.

Proizvodi EUROmodula na dalekom istoku Rusije

Kompanija EUROmodul proizvela je i isporučila tri komada javnih toaleta projektovanih u potpunosti prema zahtevu kupca, a toaleti će biti autonomni na lokaciji. Autonomni toaleti ne zahtevaju priključenje na mrežu vodovoda i kanalizacije. Izolacija je prilagođena klimatskim uslovima na lokaciji, gde se temperature kreću od -30°C do +30°C.

Proizvodi EUROmodula na dalekom istoku Rusije

Toaleti su putovali preko Moskve, gde su se pretovariti na teretni voz i transibirskom železnicom transportovali do dalekog istoka. Ovo nije prvi put da kompanija EUROmodul izvozi proizvode na daleki istok, pre nekoliko godina na lokaciji u Sahalinu montiran je modularni objekat za potrebe ski centra.  

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


PROMO TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;