INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

TEKNEL - novi brend u Marcom-Plastu

23.01.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Marcom-Plast d.o.o. je u svoj proizvodni program uvrstio novi brend italijansku firmu TEKNEL S.R.L. koja je specijalizovana za indukciono grejanje.

TEKNEL S.R.L. Italija je jedan od renomiranih proizvođača opreme za servisne radionice, vodeći evropski proizvođač mobilnih sistema za indukciono grejanje, kao i sistema za reglažu točkova kamiona. Mašine za indukciono grejanje imaju izuzetno širok spektar primene. Od onih najmanjih čija je primena predviđena u limarsko-farbarskim radionicama i auto servisima, pa do onih najvećih koji se primenjuju u industrijskim procesima.

TEKNEL - novi brend u Marcom-Plastu

Sa iskustvom od preko 15 godina na tržištu Teknel nudi najbolju opremu za radionicu. Teknel je specijalizovan za projektovanje i proizvodnju mobilnih indukcijskih grejača, indukcionih sistema grejanja i sisteme za poravnavanje točkova za kombije i kamione.

Svi proizvodi kompanije Teknel rezultat su iskustva u kombinaciji sa istraživanjem. Teknel je savršen izbor koji garantuje pouzdanost, kvalitet i inovacije.

Indukcioni grejači

Zahvaljujući grejnim uređajima, može se definitivno eliminisati slobodno korišćenje plamena u radionici, uz istovremeno osiguranje sigurnosti i novčane uštede, a zbog izvanrednog odnosa cene i performansi. Odsustvo otvorenog plamena omogućava da se radi sa delovima koji su osetljivi za zagrevanje, kao što su kablovi ili cevi, bez rizika od oštećenja.

Sve indukcione mašine su dizajnirane da garantuju maksimalne performanse i pouzdanost: iz tog razloga, svaka od njih je opremljena INSULATION TRANSFORMEROM, kako bi operateru osigurala apsolutnu sigurnost čak i u najnepovoljnijim i nepredvidivim situacijama.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


SSAB-300X250-BANNER
DOKA-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER
West Balkans Machinery

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;