PRIJAVA-468X60-BANNER

Četvrta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture

18.12.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Četvrta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture pod nazivom „Razvoj budućnosti“ održaće se u Beogradu, u Hotelu Metropol Palace u četvrtak, 21. februara, 2019. godine.

Organizator ima izuzetnu čast da najavi da će ovogodišnju konferenciju otvoriti Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije.

Na konferenciji će se prisutnima obratiti značajan broj eminentnih zvaničnika i stručnjaka iz sektora, među kojima su predstavnik Ambasade Izraela u Srbiji, Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, Adir El Al, generalni direktor za Srbiju kompanije AFI Europe, Milutin Folić, arhitekta Grada Beograda, Ivana Petronijević, arhitekta u kompaniji Alumil Yu Industry A.D., Mia Zečević, generalni direktor u kompaniji Novaston Asset Management, Ivana Rajković, pomoćnik direktora za transakcije i portfolio menadžment kompanije Poseidon Group, Joško Piteša, direktor operacija kompanije Immofinanz, Roman Klott, direktor kompanije Atrium Consulting, Aleksandra Čupić, direktor real estate sektora u kompaniji Erste Bank, Milan Čojbašić, direktor za finansiranje nekretnina u kompaniji Intesa Leasing, Nenad Stanković, partner u advokatskoj kancelariji Stankovic&Partneri i dr.

Konferencija  ima za cilj razmenu ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji i  širem regionu. Poseduje prezentacije najviših članova lokalne poslovne zajednice i najviših državnih predstavnika. Događaj privlači više od 250 visoko relevantnih učesnika iz velikih Real Estate kompanija, građevinskih firmi, finansijskih institucija, kompanija iz javnog sektora, novinare i nezavisne Real Estate profesionalce iz Srbije i inostranstva. Ovogodišnja konferencija će pružiti dragocen uvid u tokove imovine, investiciona pitanja, najnovije trendove shopping & retail centara, izazove projektnog finansiranja, procene imovine i ostale važne teme.

Teme konferencije:

  • Imovina & infrastruktura: privlačenje investicija iz inostranstva
  • Pregled komercijalnog i rezidencijalnog tržišta nekretnina
  • Kreiranje održive budućnosti: benefiti energetske efikasnosti
  • Trendovi oblikovanja budućnosti ritejl & šoping centara
  • Projektno finansiranje imovine & infrastrukture: izazovi i implementacija

Četvrta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International, a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, Srpske privredne komore, Ambasade Izraela u Srbiji, Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije, Društva procenitelja Srbije, Klaster nekretnina a podržale su je kompanije AIRPORT CITY BELGRADE, ALUMIL YU INDUSTRY A.D., POSEIDON GROUP, NOVASTON ASSET MANAGEMENT, IMMOFINANZ, ERSTE BANK, INTESA LEASING, ATRIUM, NAI ATRIUM, STANKOVIC&PARTNERI.

Medijski partneri konferencije su novinska agencija TANJUG i BK TV, a medijsko sponzorstvo obezbeđuju poslovni portali EKAPIJA, HALO OGLASI, GRADJEVINARSTVO, KANCELARIJA INFO, MOJ KVADRAT, BEO BUILD, E2 PORTAL, RETAIL SEE GROUP DOO i 4ZIDA.RS.

Za više informacija o konferenciji posetite sajt www.realestateconference.rs

O organizatoru:
Simeon G. Tsomokos SA iz Grčke osnovao je afilijaciju u Beogradu, TGI Group International 2000. godine, koji pruža usluge korporativnih komunikacija na srpskom tržištu. U bliskoj saradnji sa matičnom atinskom kompanijom, TGI Group International nudi domaćim i međunarodnim klijentima kvalitetne usluge u oblasti komunikacija, radi lakšeg ostvarenja njihovih poslovnih ciljeva. TGI Group International je postao važan poslovni partner kako za međunarodne kompanije koje žele da uspostave ili konsoliduju svoje prisustvo u Srbiji tako i za lokalne kompanije koje žele da se prošire i postanu konkurentne na regionalnom i međunarodnom tržištu.

Za dodatne informacije i akreditaciju, možete se obratiti Jagodi Dokić na +381 11 3032 235 ili na +381 65 3032 237, ili na email: jagoda.dokic@tsomokos.rs

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Megi 17.01.2023.
Ovo je stvarno nešto posebno...kao u Švajca...
Stanko 14.01.2023.
Konačno nešto lepo na Zlatiboru! Stvarno pr...
Peks 13.01.2023.
Dozvolite vise legalizaciju kuca da moze da...
Mig 23.12.2022.
Zašto ne povezati Zrenjanin sa postojećim a...
DARKO 23.12.2022.
Naravno da su bespravni investitori motivis...

;