INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Četvrta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture

18.12.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Četvrta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture pod nazivom „Razvoj budućnosti“ održaće se u Beogradu, u Hotelu Metropol Palace u četvrtak, 21. februara, 2019. godine.

Organizator ima izuzetnu čast da najavi da će ovogodišnju konferenciju otvoriti Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije.

Na konferenciji će se prisutnima obratiti značajan broj eminentnih zvaničnika i stručnjaka iz sektora, među kojima su predstavnik Ambasade Izraela u Srbiji, Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, Adir El Al, generalni direktor za Srbiju kompanije AFI Europe, Milutin Folić, arhitekta Grada Beograda, Ivana Petronijević, arhitekta u kompaniji Alumil Yu Industry A.D., Mia Zečević, generalni direktor u kompaniji Novaston Asset Management, Ivana Rajković, pomoćnik direktora za transakcije i portfolio menadžment kompanije Poseidon Group, Joško Piteša, direktor operacija kompanije Immofinanz, Roman Klott, direktor kompanije Atrium Consulting, Aleksandra Čupić, direktor real estate sektora u kompaniji Erste Bank, Milan Čojbašić, direktor za finansiranje nekretnina u kompaniji Intesa Leasing, Nenad Stanković, partner u advokatskoj kancelariji Stankovic&Partneri i dr.

Konferencija  ima za cilj razmenu ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji i  širem regionu. Poseduje prezentacije najviših članova lokalne poslovne zajednice i najviših državnih predstavnika. Događaj privlači više od 250 visoko relevantnih učesnika iz velikih Real Estate kompanija, građevinskih firmi, finansijskih institucija, kompanija iz javnog sektora, novinare i nezavisne Real Estate profesionalce iz Srbije i inostranstva. Ovogodišnja konferencija će pružiti dragocen uvid u tokove imovine, investiciona pitanja, najnovije trendove shopping & retail centara, izazove projektnog finansiranja, procene imovine i ostale važne teme.

Teme konferencije:

  • Imovina & infrastruktura: privlačenje investicija iz inostranstva
  • Pregled komercijalnog i rezidencijalnog tržišta nekretnina
  • Kreiranje održive budućnosti: benefiti energetske efikasnosti
  • Trendovi oblikovanja budućnosti ritejl & šoping centara
  • Projektno finansiranje imovine & infrastrukture: izazovi i implementacija

Četvrta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International, a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, Srpske privredne komore, Ambasade Izraela u Srbiji, Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije, Društva procenitelja Srbije, Klaster nekretnina a podržale su je kompanije AIRPORT CITY BELGRADE, ALUMIL YU INDUSTRY A.D., POSEIDON GROUP, NOVASTON ASSET MANAGEMENT, IMMOFINANZ, ERSTE BANK, INTESA LEASING, ATRIUM, NAI ATRIUM, STANKOVIC&PARTNERI.

Medijski partneri konferencije su novinska agencija TANJUG i BK TV, a medijsko sponzorstvo obezbeđuju poslovni portali EKAPIJA, HALO OGLASI, GRADJEVINARSTVO, KANCELARIJA INFO, MOJ KVADRAT, BEO BUILD, E2 PORTAL, RETAIL SEE GROUP DOO i 4ZIDA.RS.

Za više informacija o konferenciji posetite sajt www.realestateconference.rs

O organizatoru:
Simeon G. Tsomokos SA iz Grčke osnovao je afilijaciju u Beogradu, TGI Group International 2000. godine, koji pruža usluge korporativnih komunikacija na srpskom tržištu. U bliskoj saradnji sa matičnom atinskom kompanijom, TGI Group International nudi domaćim i međunarodnim klijentima kvalitetne usluge u oblasti komunikacija, radi lakšeg ostvarenja njihovih poslovnih ciljeva. TGI Group International je postao važan poslovni partner kako za međunarodne kompanije koje žele da uspostave ili konsoliduju svoje prisustvo u Srbiji tako i za lokalne kompanije koje žele da se prošire i postanu konkurentne na regionalnom i međunarodnom tržištu.

Za dodatne informacije i akreditaciju, možete se obratiti Jagodi Dokić na +381 11 3032 235 ili na +381 65 3032 237, ili na email: jagoda.dokic@tsomokos.rs

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;