INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

WILO Servis: efikasno, pouzdano i brzo

17.10.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Za kupce je značajna činjenica da Wilo Beograd obezbeđuje WILO SERVIS uređen prema najvišim kompanijskim servisnim standardima. Wilo Beograd Servis je dostigao profesionalni nivo pružanja servisnih usluga, po veoma zahtevnim standardima Wilo SE Nemačka, nivo koji čak i mnogo razvijenije zemlje i dalje nisu uspele da dostignu. U servisu je angažovano servisno i inženjersko osoblje, kao stalno zaposleni, koji su potpuno obučeni za sve servisne intervencije na Wilo pumpama i sistemima, ali i šire.

Osoblje je opremljeno odgovarajućom zaštitnom i svom drugom potrebnom opremom, kao i svim potrebnim hardverskim i softverskim alatima, direktno ili daljinsko/bezkontaktno upravljanje i nadzor nad pumpama i pumpnim sistemima, dijagnozu grešaka i dr. Opremljeni za sve vrste defektaža, servisiranja i popravke Wilo pumpama i opremi. Sopstveni transport, standardni i specijalni alati i sva prateća oprema nam omogućava odgovarajuće savremeno održavanje, servisiranje i podršku WILO kupcima.

WILO Servis: efikasno, pouzdano i brzo

Za celu teritoriju Srbije i Crne Gore obezbeđuje mrežu servisnih partnera zbog što bolje tehničke podrške i pomoći korisnicima Wilo opreme. WILO ovlašćeni servisni partneri poseduju sopstveni transport i svu prateću opremu i potrebnu mehanizaciju. Trenutno ih ima 10, sa tendencijom rasta. U želji za saradnjom  kontaktiraju je brojni renomirani servisi pumpne opreme širom zemlje.

WILO Servis: efikasno, pouzdano i brzo

- Veoma je bitno naglasiti da svi servisni partneri moraju proći obuku i sertifikaciju po najvišem nivou standarda. Naš cilj je da se prilagodimo zahtevima za održavanjem naših poslovnih partnera i zato nudimo više standarnih paketa održavanja Wilo pumpi i prateće opreme: Basic, Standard i Comfort. Svaki od ovih paketa obuhvata određene aktivnosti i pogodnosti koje korisnik obezbeđuje potpisivanjem ugovora o održavanju. Stalni napori kako bi učinili funkcionisanje postrojenja sigurnim i iskrena briga o potrebama naših poslovnih partera nas je dovela do toga da budemo jedan od lidera na tržištu - kažu iz ove firme.

Više o Wilo Beograd Servisu možete pogledati ovde.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


SAUTER-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;