INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Saradnja Fondacije Novak Đoković i kompanije Tarkett na izgradnji vrtića u Mačvanskom Prnjavoru

07.09.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Donacijom vinil podne obloge i volonterskom akcijom zaposlenih, kompanija Tarkett podržala je izgradnju dečijeg vrtića u mestu Mačvanski Prnjavor, koju finansira fondacija Novak Đoković.

Tim volontera, u čijem su sastavu bili devetnaestoro zaposlenih u kompaniji, sedmorica  profesionalnih instalatera podnih obloga iz Požege i Novog Sada, sertifikovanih na Tarkett Akademiji - trening centru kompanije i jedan student, bili su zaduženi za ugradnju doniranog poda.

Saradnja Fondacije Novak Đoković i kompanije Tarkett na izgradnji vrtića u Mačvanskom Prnjavoru

Tokom trodnevne akcije, Tarkett-ovi volonteri su obavili sve pripremne radove za ugradnju i postavili 600m² podne obloge u vrtiću koji će uskoro biti otvoren u okolini Šapca.

- Ponosni smo na sjajnu akciju naših volontera i saradnju sa Fondacijom Novak Đoković, kojom doprinosimo da deca u Mačvanskom Prnjavoru dobiju zdravo i bezbedno okruženje za rast i razvoj - ističu u kompaniji Tarkett.

Saradnja Fondacije Novak Đoković i kompanije Tarkett na izgradnji vrtića u Mačvanskom Prnjavoru

Volonterska akcija je realizovana kao deo „Tarkett Cares“ projekta, koji kompanija sprovodi u cilju podrške razvoju zajednice i unapređenju kvaliteta života u okruženju u kome posluje. U okviru ovog programa Tarkett je donacijom podnih obloga i volonterskim radom zaposlenih podržao obnovu podova u obrazovnim ustanovama u Bačkoj Palanci, organizovane su edukativne radionice u oblasti ekologije i bezbednosti, kao i uređenje  parka Tikvara u Bačkoj Palanci.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;