SFSOPLATE-468X60-BANNER

Republika Srpska traži konsultante za izgradnju auto-puteva i brzih puteva

14.02.2018. | eKapija

JP Autoputevi RS raspisalo je tender kojim traži firmu za konsultantske usluge u okviru izgradnje mreže auto-puteva u Republici Srpskoj.

- Predmet otvorenog postupka je nabavka konsultantskih usluga - pravnih, finansijskih i tehničkih u postupku pripreme i implementacije strategije u vezi sa koncesijama za sve deonice auto-puteva i brzih puteva u okviru izgradnje mreže auto-puteva u RS - stoji u tenderskoj dokumetaciji.

Kako se dalje navodi, deonice auto-puteva za koje su potrebne konsultntske usluge su Vukosavlje-Doboj (deo Koridora 5C), Glamočani-Mliništa, Banja Luka-Prijedor-Novi Grad, zatim Vukosavlje-Brčko, kao i Brčko-Bijeljina-granica sa Srbijom.

Ilustracija (preuzeto sa www.pixabay.com)

- Što se tiče izgradnje brzih puteva, to su deonice Sarajevo-Podromanija-Rogatica-Međeđa-Višegrad-Donje Vardište i Bijeljina-Zvornik-Milići-Han Pijesak-Sokolac - dodaje se u dokumentaciji.

Strateškim razvojnim dokumentom Izmena i dopuna prostornog plana RS do 2025. godine je definisano i određeno, osim deonica auto-puteva koje su izgrađene, kao i one koje se grade, i ostali koridori budućih auto-puteva.

Procenjena ukupna vrednost ugovora bez PDV-a iznosi 8 mil KM.

Rok za prijem ponuda za konsultantske usluge je 2. april 2018. godine.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
;