PRIJAVA-468X60-BANNER

AUSTROTHERM-970X250-BANNER

Novi poslovni kompleks na Vračaru „Ziegel House“

13.07.2017. | eKapija

Tržište poslovnih objekata u Beogradu uskoro će biti bogatije za još jedan moderan poslovni kompleks, budući da na uglu Nebojšine i Rudničke ulice, nadomak auto-puta E70 i Hrama Svetog Save na Vračaru, niče novi poslovni kompleks „Ziegel House“.

Kako je saopštila kompanija West Properties, ekskluzivni zastupnik za izdavanje novog objekta, nakon završetka svih radova poslovni kompleks će se sastojati od dve nezavisne šestospratne poslovne zgrade vrlo upečatljivog i autentičnog arhitektonskog rešenja.

- Kompleks će raspolagati sa 5.500m² prostora A klase namenjenog za kancelarije. Zakupci, koji se odluče za proširenje ili premeštanje svog poslovanja u ovo moderno poslovno zdanje, uživaće u maksimalnoj fleksibilnosti prostorne organizacije, s obzirom na to da se svaki sprat može lako podeliti na zasebne celine u skladu sa zahtevima zakupaca i tipom njihovog poslovanja - navedeno je u saopštenju kompanije West Properties.

Slika. Budući izgled kompleksa „Ziegel House“

Prostori u prizemlju planirani su za uslužne delatnosti, dok će zakupcima i njihovim posetiocima u podzemnoj garaži na raspolaganju biti 70 parking mesta.

Po rečima Marije Miladinović, agentkinje kompanije West Properties, ova poslovna zgrada predstavlja jedinstvenu priliku za sve ozbiljne kompanije koje traže kvalitetan kancelarijski prostor u gradskoj zoni.

- S obzirom na trenutni nedostatak ponude poslovnog prostora A klase na našem tržištu, nova zgrada na Vračaru će biti pravo osveženje - navodi Miladinović.

Investitor ovog kompleksa je kompanija Trgomen Nekretnine iz Kraljeva, a radove izvodi kompanija KPV-Invest. Završetak radova očekuje se do novembra 2017. godine, a kako su rekli za portal eKapiju, u toku su pregovori sa firmama koje će biti među prvim zakupcima prostora.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


ČELIK
ČELIK
BAČKI JARAK
www.celikdoo.rs

LHR
LHR
NOVI BEOGRAD
www.lhr.rs

JAF
JAF
NOVA PAZOVA-STARA PAZOVA
www.jaf.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Slobo 23.03.2023.
Zato i jeste Beograd na vodi.
skeva 23.03.2023.
Jel' to Beograd na vodi ?
Milan 22.03.2023.
Konačno! Pruga do Niša i dalje ka Solunu je...
Sasa 21.03.2023.
E nas dragi Bakicu, za sve si bio u pravu.
Gagi 21.03.2023.
Dvadeseti sprat je oko 70 metara vodenog st...

;