IZOLACIJA-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Novosadski "Lidl" će biti na Novom naselju, izgradnja polovinom godine

02.03.2016. | Z. Delić | Dnevnik

Polovinom 2016. godine na Novom naselju, Bulevar vojvode Stepe, trebalo bi da na 1,1 hektar zemljišta počne izgradnja prodajnog objekta „Lidl“.

Uskoro će JP „Zavod za izgradnju grada“ (ZIG) raspisati tender za izbor izvođača radova na izgradnji saobraćajnih površina, atmosferske kanalizacije i javnog osvetljenja na parceli koju je „Lidl Srbija supermarketi“ Novi Beograd kupio još u junu 2012. godine na licitaciji radi izgradnje poslovnog objekta, o čemu je ugovor sa ZIG sklopljen u novembru iste godine.

Iz kabineta za odnose s javnošću gradonačelnika Miloša Vučevića saopšteno je da će nemački lanac trgovina gradnju početi polovinom ove godine, kako su „Lidl Srbija supermarketi“ najavili u ZIG, pa je, u skladu s tim, usvojen Program uređivanja građevinskog zemljišta za ovu godinu, navedeno je  iz gradonačelnikovog kabineta.

Iz kompanije „Lidl Srbija supermarketi“  su saopštili „Dnevniku“ da će novosadski objekat izgedati identično kao i onaj čije se otvaranje očekuje krajem ovog meseca u Smederevu. To će biti prva prodavnica u Srbiji, a pre nekoliko dana saopšteno je da će nemački trgovinski lanac u našoj zemlji ove i naredne godine otvoriti 20 prodavnica. „Lidl“ posluje u više od 20 evropskih zemalja u 9.000 prodavnica.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


JAVOR
JAVOR
JAGODINA-RIBARE
www.javorsztr.com

MAREX
MAREX
GROSUPLJE
www.marex.si

SET
SET
ŠABAC
www.set.rs

PIRAMIDA
PIRAMIDA
SREMSKA MITROVICA
www.piramidasm.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Pele 28.09.2023.
Ja sam bio skeptičan kaoa su mi nudili ali ...
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...
O rastu cena stanova se govori gotovo sa za...
Marija 10.07.2023.
Ivrstan tekst! Mnogo sam naučila o aspektim...

;