Beška: Završena druga faza izgradnje kanalizacije

20.08.2015. | Opština Inđija

Druga faza radova na izgradnji kanalizacije u Beški je završena i pre desetak dana je obavljen tehnički prijem. Prema rečima nadležnih iz „Direkcije za izgradnju“ opštine Inđija, ishodovana je upotrebna dozvola koja će biti uručena JKP „Vodovod i kanaiizacija“.

Podsećanja radi, u Beški je urađena prva faza radova na izgradnji fekalne kanalizacije koja je obuhvatala sam centar sela. Završetkom kolektora, centralne ulice u tom selu se vezuju na regionalni kanalizacioni sistem, Inđija-Stara Pazova. Preko crpne stanice prepumpavanje će se vršiti do pozicije gde je završena fekalna kanalizacija, kod „Grundfosa“ i IT parka.

Druga faza podrazumevala je deo poveznog cevovoda od Beške do severoistočne industrijske zone u Inđiji.

Sledeća, treća faza radova na izgradnji fekalne kanalizacije će se raditi naredne godine. Reč je o radovima koji podrazumevaju samo naselje Beška osim centralnih ulica, koja su urađene u prvoj fazi. Neophodna finansijska sredstva će biti obezbeđena od viših nivoa vlasti odnosno Pokrajine ili Republike.

To je poslednja faza radova i nakon završetka, Beška bi bila kompletno priključena na kanalizaciju. Nakon toga, radovi na izgradnji kanalizacije vršiće se u ostalim selima opštine Inđija.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


BAN-INOX
BAN-INOX
STARA PAZOVA-NOVI BANOVCI
www.ban-inox.rs

NIMEL
NIMEL
NOVI BEOGRAD

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
stoja perkovic 25.11.2020.
Postovani,interesuju me ugradnja protocnog ...
Игор 14.11.2020.
Хвала Вам што сте поделили знање и искуство...
Darko 09.11.2020.
Bolje da je postao ministar turizma ili pra...
Bibi 04.11.2020.
Ko je raspisao tender i gde se može videti ...
Milan 03.11.2020.
Bravo super svaka cast !