IZOLACIJA-468X60-BANNER

Završen projekat hale, rupe čekaju putare

09.06.2015. | D. Knežić | Dnevnik

Projekat sportske hale u Petrovaradinu je završen, a ove sedmice biće raspisana javna nabavka, po čijem će završetku će biti izabran najpovoljniji ponuđač za izvođenje radova na ovom kapitalnom objektu.

Petrovaradin (www.pixabay.com)

Kako ističu u MZ Petrovaradin to je jedan od niza junskih dešavanja u naselju na desnoj obali Dunava. Ako predviđena dinamika bude ispoštovana, već u septembru bi mogao da osvane „kamen temeljac” kraj pruge, pored stadiona FK „Petrovaradin“, gde će hala biti izgrađena.

Podsećanja radi, ovaj objekat veoma nedostaje sportistima Petrovaradina, jer sada mahom vežbaju na Spensu ili u drugim, manjim halama, imaće površinu od 2.400 kvadrata i moći će da primi 800 gledalaca. Svi sadržaji na biće u funkciji sporta, poslovnih prostora i drugih lokala neće biti.

Pored sportista, dobre vesti stižu i za vozače koji prolaze kroz Petrovaradin. Radnici JKP „Put” prelaze na sremsku stranu.

- Očekujemo da u najskorije vreme otpočne sanacija udarnih rupa i drugih oštećenja na kolovozima. Mi smo, kao Mesna zajednica, u prethodnom periodu sakupili podatke i evidentirali lokacije o tome gde se oštećenja nalaze – rekao je predsednik MZ Petrovaradin Dušan Popović.

Ovog meseca u Petrovaradinu očekuje se i početak rekonstrukcije ulice Dragutina Šenka, koja podrazumeva skidanje starog i postavljanje novog asfaltnog sloja. Nakon okončanja rebalansa gradskog budžeta, isti posao se očekuje i u Šeoinoj i Reljkovićevoj ulici.Trenutno, u petrovaradinskoj MZ rade na dobavljanju saglasnosti od javnih preduzeća „Urbanizam” i „Gradsko zelenilo”, kako bi se u Preradovićevoj ulici, ispred zgrade broja 37, izgradilo autobusko stajalište.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;