SFSOPLATE-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Prvi stanari useljavaju se do kraja oktobra

17.08.2009. | B.V. | Blic

BelvilleOrganizatori Univerzijade ispraznili su stanove „Belvila“ i u narednih nekoliko dana biće izvršena primopredaja objekata investitoru „Blok 67 asošiejts“. Iako je ugovorom propisano da kupci stanove preuzmu do kraja godine, očekuje se da „ulepšavanje“ Bloka 67 bude gotovo do kraja oktobra, kad će krenuti useljavanje.

Organizatori Univerzijade, koji su koristili stanove u Bloku 67 za vreme Studentskog takmičenja, izneli su sve stvari i u sledećih sedam dana vratiće objekat investitoru „Blok 67 asošiejts“. Zatim sledi ponovno detaljno sređivanje.

- Primopredaja se malo odužila, ali kupci nemaju razloga za brigu jer će stanove dobiti na vreme. Nakon preuzimanja, sledi ponovno čišćenje, krečenje, hoblovanje i lakiranje parketa, kao i postavljanje pregradnih vrata na kuhinjama. Sve su to minimalni radovi jer hoćemo da novi stanari dobiju stan u izvanrednom stanju. Treba napomenuti da su se studenti veoma lepo ponašali i prezadovoljni smo ostavljenim stanovima nakon Univerzijade, pogotovo pošto smo čuli da su neki prethodni organizatori imali veoma neprijatna iskustva - objašnjava Miloš Stanojević direktor prodaje „Belvila“.

U Bloku 67 neprodato je ostalo oko 30 odsto stanova, svih struktura, od 31 do 124 kvadrata. Takođe, neprodati stanovi raspoređeni su na svim spratovima i u svim zgradama.

- Interesovanje je isto, čak se i povećalo u odnosu na prethodan period. Tome dosta doprinosi i cena kvadrata koja se nije menjala još od oktobra prošle godine i iznosi 1.950 evra plus PDV od osam odsto. Rok za isporuku stanova kupcima je 31. decembar, ali mi mislimo da će to biti i ranije, možda već krajem oktobra - dodaje Stanojević.

U toku Univerzijade, Blok 67 zadesile su dve nepogode, velika poplava i požar. Međutim, to nije ostavilo veća oštećenja na objektima.
- Obilne padavine poplavile su podrumske prostorije „Belvila“, ali su odvodi i pumpe vodu izbacili za 20 minuta, tako da nikakvih oštećenja nije ni bilo. Kad je reč o požaru, zapalio se razvodni orman, ali su vatrogasci veoma brzo i efikasno sanirali požar i tu takođe veće štete nema - priča Miloš Stanojević.

Cene u „Belvilu“
Stan - kvadrat 1.950 evra
Poslovni prostor - kvadrat 2.350 evra
Garaža - kvadrat 900 evra
Mesto u garaži - kvadrat 600 evra
Parking mesto napolju - kvadrat 500 evra

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;