INFONET-468X60-BANNER

Epiroc - vodeći svetski proizvođač rudarske opreme

23.02.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Epiroc Rock Drills A.B. je vodeći svetski proizvođač i partner u industriji rudarstva, tunelske infrastrukture i eksploatacije prirodnih resursa. Sa najmodernijom tehnologijom, razvija i proizvodi visokotehnološke površinske i jamske bušilice, transportne mašine za utovar i transport rude, kao i širok spektar ostale građevinske opreme.

Kompanija Epiroc takođe pruža tehnološka rešenja svetske klase, vrhunsku servisnu uslugu uz koju obezbeđuje rezervne delove i neophodan bušaći pribor sa velikog lagera u Beogradu i Boru.

Glavni proizvodni sistemi kompanije Epiroc nalaze se u Švedskoj, SAD, Kanadi, Kini, Indiji i Nemačkoj.

Epiroc je preko 60 godina prisutan u Srbiji

Epiroc je preko 60 godina prisutan u Srbiji (Foto: Epiroc)

Epiroc je u Srbiji i regionu prisutan preko 60 godina i posluje sa velikim uspehom. Do 2017. godine poslovao je pod nazivom Atlas Copco, a od 2018. nakon nastanka nove kompanije u Švedskoj, rudarsko-građevinski sektor postaje posebna kompanija pod novim nazivom Epiroc.

Njihov tim, koji se poslednjih godina ubrzano povećava, sastoji se od 40 zaposlenih koji svim svojim korisnicima pružaju podršku na teritorji Srbije i regiona, sa kancelarijama, radionicama i magacinima rezervnih delova u Beogradu i Boru.

Glavne proizvodne fabrike kompanije Epiroc nalaze se u Švedskoj, SAD, Kanadi, Kini i Indiji

Glavne proizvodne fabrike kompanije Epiroc nalaze se u Švedskoj, SAD, Kanadi, Kini i Indiji (Foto: Epiroc)

S obzirom na ubrzani razvoj rudarstva u Boru koji je rudarski centar već dugi niz godina, jasno je da je prisustvo kompanije Epiroc ustanovljeno na principu višegodišnjih partnerskih odnosa, pa sa ponosom ističu da će do kraja 2022. godine imati preko 110 mašina u radu samo u regionu Bora i Majdanpeka, a u Srbiji preko 300 mašina. U pitanju su 24 različita tipa mašina koje su izrađene po najnovijim svetskim standardima kvaliteta, kao i po pitanju ekonomičnosti, visoke produktivnosti, zaštite životne sredine i bezbednosti operatera u toku rada.

Neke od mašina koje imaju u radu su sledeće: jamski utovarivači različitih kapaciteta, bušeće garniture za eksploataciono bušenje na površini i podzemno, mašine za ugrađivanje ankera i podgrada, istražne bušilice, jamski kamioni za transport materijala kao i jamska vozila za prevoz radnika.

Epiroc tim u Boru

Epiroc tim u Boru (Foto: Epiroc)

Samo borski tim čini 20 stručno osposobljenih i profesionalnih radnika - uvek spremnih da pruže premijum uslugu. Borski servisni tim se trenutno sastoji od 13 ljudi, a pored njih postoji i poseban tim za oštrenje bušaćeg pribora. Očekuje se da će do kraja 2022. ovaj tim dodatno porasti i da će im se pridružiti kolege iz drugih zemalja.

Epiroc pruža podršku korisnicima širom zemlje

Epiroc pruža podršku korisnicima širom zemlje (Foto: Epiroc)

Epiroc poziva sve zainteresovane da ih posete na predstojećem Sajmu građevinarstva i rudarstva koji će se održati na Beogradskom sajmu u periodu od 27. do 30. aprila 2022.

Sa zadovoljstvom će posetioce detaljnije upoznati sa svojim radom, proizvodima i ljudima.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


DOKA-300X250-BANNER
SSAB-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER
West Balkans Machinery

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;