INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Doka sada znači oplate i skele

27.10.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Doka je sklopila strateško partnerstvo sa kompanijom AT-PAC koje kombinuje globalno prisustvo sa dugogodišnjim iskustvom sa skelama.

Doka sada nudi rešenja za oplate i skele. Ali, ovde nije reč samo o proizvodima. Dobro promišljena rešenja i usluge - od planiranja, preko inženjeringa, sve do obuka - obezbeđuju transparentnost u složenim građevinskim projektima, optimizaciju protoka materijala i ekonomičnost.

Udeo kompanije Doka u američkoj kompaniji za proizvodnju skela AT-PAC stvara jaku globalnu zajednicu koja kombinuje snagu međunarodne prodaje sa decenijskim znanjem i iskustvom sa skelama. U budućnosti, Doka će nastupati kao dobavljač oplatnih sistema I skela –  kako u prodaji, tako i u segmentu zakupa.

- Kroz ovo strateško partnerstvo, nudimo mnogo više od samih skela. Sada našim klijentima nudimo – kao što to u sektoru oplata već decenijama činimo – i dobro osmišljena rešenja za skele i prateće usluge - kaže Doka CEO, Harald Ziebula.

Jeff Davis, CEO kompanije AT-PAC, o ovom partnerstvu kaže: "Sa kompanijom Doka dobijamo snažnog partnera u građevinskoj industriji. Ovo strateško partnerstvo i klijentima kompanije Doka donosi dodatnu prednost zbog činjenice, da sada sve dobijaju iz jednog izvora."

Strateško partnerstvo sa kompanijom AT-PAC otvara za kompaniju Doka ranije neiskorišćeno tržište i segment klijenata - industriju

Strateško partnerstvo sa kompanijom AT-PAC otvara za kompaniju Doka ranije neiskorišćeno tržište i segment klijenata - industriju (Autor: AT-PAC)

Ringlock – Više nego samo skele

Pored visoko kvalitetnog dizajna i globalne dostupnosti sistema Ringlock, klijenti će imati posebne koristi od sveobuhvatne usluge digitalnog upravljanja izgradnjom. To obezbeđuje transparentnost, optimalnu koordinaciju svih resursa i veću ekonomsku efikasnost. Takođe, međunarodna mreža kompanije Doka omogućava odgovaranje na pojedinačne zahteve klijenata i lokalne specifičnosti.

Doka sada znači oplate i skele

Uz strateško partnerstvo sa kompanijom AT-PAC, Doka ulazi na međunarodno tržište skela, pored toga što se već dokazala u poslovnom modelu sa oplatama. Ovo je glavna prekretnica u strategiji rasta kompanije Doka, jer otvara prethodno neiskorišćeno tržište i segment klijenata - industriju. Harald Ziebula, CEO kompanije Doka kaže: "Ovo savršeno dopunjuje posao sa oplatama i daje nam novi oslonac. Ovo polje poslovanja je konstantnije i nudi trajne mogućnosti za razvoj."

Više pojedinosti o sistemu Ringlock možete pogledati ovde.

Doka klijentima nudi više od skela – Doka nudi dobro osmišljena rešenja za skele i prateće usluge

Doka klijentima nudi više od skela – Doka nudi dobro osmišljena rešenja za skele i prateće usluge (Autor: AT-PAC)

Klijenti će imati posebne koristi od sveobuhvatne usluge digitalnog upravljanja izgradnjom, što obezbeđuje transparentnost, optimalnu koordinaciju svih resursa i veću ekonomsku efikasnost u svim projektima sa skelama

Klijenti će imati posebne koristi od sveobuhvatne usluge digitalnog upravljanja izgradnjom, što obezbeđuje transparentnost, optimalnu koordinaciju svih resursa i veću ekonomsku efikasnost u svim projektima sa skelama (Autor: AT-PAC)

O kompaniji AT-PAC

AT-PAC je vodeća kompanija na polju visoko kvalitetnih skela, u prodaji i u segmentu zakupa. Sa 200 zaposlenih širom sveta, 17 ogranaka i 25 godina iskustva, AT-PAC nudi sofisticirana rešenja za skele, od planiranja i prilagođavanja specifičnim zahtevima klijenata, do proizvodnje i obuke.                                     

O kompaniji Doka

Doka se ubraja u svetske lidere na polju razvoja, proizvodnje i distribucije oplatnih sistema za sve oblasti građevinarstva. Sa više od 160 prodajnih i logističkih centara u preko 70 zemalja, Doka raspolaže efikasnom distributivnom mrežom i time garantuje brzo i profesionalno obezbeđivanje opreme i tehničke podrške. Kompanija Doka predstavlja deo Umdasch Grupacije i ima 7.400 zaposlenih širom sveta.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


TENGE-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
DOKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;