INFONET-468X60-BANNER

Zašto Oplate Šitum?

08.07.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Šitum Građevinarstvo d.o.o. je firma specijalizovana za proizvodnju, najam i servis novih i polovnih građevinskih oplata. Više od 20 godina proizvodi u svom pogonu metalne oplate DokMax koje su 100% kompatibilne sa Doka Framax i Doka ALU Framax sistemima.

Zašto Šitum oplate?

Zastupnik je sledećih firmi za oplatne ploče:

  • Kaufmann - Kaufmann žute ploče 21 i 27mm i nosači H20 su trenutno najbolji proizvodi na tržištu EU.
  • Metsa Wood - Jedan je od vodećih proizvođača oplata u svetu. Visokokvalitetna ploča od finske breze idealna je za oplatne okvire. Primenjuje se u svim segmentima građevinskih radova.
  • Riga Wood - Rrenomirani proizvođač oplatnih ploča Isoply čiji središnji sloj ispunjava breza, a gornji i donji sloj su presvučeni plastičnom podlogom u visini 1,5mm. Isoply ploče su dugotrajnije i otpornije, mogu se primeniti kod većih građevinskih radova.

Zašto izabrati Oplate Šitum?

  • 100% sopstvena proizvodnja,
  • kvalitetne oplate,
  • povoljne cene,
  • više od 20 godina iskustva,
  • 100% ispunjeni rokovi,
  • zadovoljni kupci.

Zašto Šitum oplate?

DokDeck sistemi oplatnih ploča i klasični sistemi - Šitum Građevinarstvo proizvodi svoj DokDeck aluminijski sistem oplata ploča koji omogućava sigurnu i prilagodljivu strukturu građenja integrisanu sa visokokvalitetnim toplo cinkovanim podupiračima, koji su i proizvedeni po DIN Normi 1065. Građevinarima je dostupan i klasični sistem oplata ploča.

U ponudi je i višenamenski pribor za oplate - Višenamenski pribor pojednostavljuje građenje, skladištenje i transport komponenti sistema, sitnog i ostalog  pribora. Građevinarima su dostupni različiti profili ugaonih spojnica, kuke, spojnice, vijci, šine i praktična kutija za skladištenje i prenos pribora.

DokMax ugaone spojnice različitih profila omogućavaju građevinarima jednostavnije i preciznije prilagođavanje građevinskim projektima. Građevinarima su na raspolaganju ugaone spojnice različitih profila i težina – spoljne, lomljive, pomične i sl.

Zašto Šitum oplate?

USLUGE

Najam Oplata - Šitum Građevinarstvo omogućava građevinarima najam aluminijumskih i gvozdenih oplata po povoljnim cenama na mesečnom nivou. Mogu se iznajmiti: DokMax metalne oplate i DokDeck sistemi oplatnih ploča.

Servis oplata - Šitum Građevinarstvo ima višegodišnje iskustvo servisiranja oštećenih oplata koje pere i čisti sa pumpom visokog pritiska (1000 bara). Preporučeni servis oplata je svakih 10 godina.

Kako izgleda proces servisiranja oplata?

  1. Vađenje starih ploča;
  2. Pranje oplatnih okvira;
  3. Varenje i ispravljanje oplatnih okvira;
  4. Krojenje novih ploča;
  5. Ugradnja novih ploča.

Zašto Šitum oplate?

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


DOKA-300X250-BANNER
SSAB-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER
West Balkans Machinery

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;