Luksuzna gradnja na Floridi

01.12.2015. | Stu Robarts | Gizmag

Ako volite lepe stvari u životu, mogli biste proći mnogo gore od selidbe u „Ric-Karlton“ rezidenciju na Floridi. Bez presedana, kada je u pitanju luksuz, nova zgrada „Ric-Karltona“  imaće široke terase sa privatnim bazenima i biće smeštena u američkom mestu Sunny Isles Beach.

Sunny Isles Beach je grad koji se nalazi na graničnom ostrvu Floride u Majami-Dejd okrugu. Kao rezultat, potencijalni stanovnici „Ric-Karlton“ rezidencije će moći da uživaju u pogledu na okean, obalu i sam grad.

Projektovan od strane firme Arquitectonica i italijanskog dizajnera enterijera Mišela Bonana, ovaj luksuzni toranj od 52 sprata će se nalaziti na površini od 0.9 hektara. U njemu će biti 212 stambenih jedinica i 5 luksuznih penthaus apartmana.

Unutar ovih stanova, visina plafona će iznositi čak 3 metra, a u penthaus apartmanima će to biti i do 4,6 metara. Svaki od stanova će imati sopstveni lift, kućne uređaje marke „Gaggenau“, kuhinjske elemente brenda „Snaidero“, kamene radne površine i hladnjake za vino. Svi će, takođe, imati brzi Internet, Wi-Fi i pametnu tehnologiju, dok će pojedine rezidencije moći da se pohvale i terasama sa privatnim bazenima.

Pored pomenutog, stanari će moći da iskoriste i druge prednosti stanovanja u ovoj zgradi kao što su razne usluge. Te usluge variraju od relativno konvencionalnih stvari, poput službe za parking i vratara koji rade 24č, kao i recepcije, pa sve do nekih malo ekskluzivnijih poput usluge točenja goriva.

Stanari će, takođe, moći da koriste i uslugu održavanja stanova, zatim kupovine namirnica i drugih stvari, ličnog kuvara i šetača pasa, ali će moći i da dobiju pomoć pri planiranju raznih događaja i večera u okviru rezidencije. Usluge namenjene zabavi i relaksaciji uključuju ličnog fitnes trenera, iznajmljivanje jahti, rezervaciju avio karata i privatnih aviona, rezervaciju golf treninga kao i organizovanje odlazaka u restorane, spa centre i pozorišta.

Privatni klub koji će biti smešten pri vrhu zgrade, imaće panoramski pogled i terasu sa pogledom na okean i grad. U njemu će se nalaziti osam apartmana za goste, dvorana za zabavu, loundž prostorija i poslovni centar. Što se tiče jela i pića, tu je prostorija za doručak, prostorija sa kuhinjom i barom gde se mogu obavljati večere.

Među ostalim sadržajima „Ric-Karlton“ rezidencije tu su i privatne plaže sa ležaljkama i suncobranima, bazen i restoran na plaži. Za one koji vole da uživaju na plaži, tu je i fitnes centar na otvorenom, kao i prostorija za masažu, bazen sa đakuzijem i sauna.

Izgradnja ove luksuzne rezidencije bi trebalo da bude završena 2018. godine.

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nenad 22.10.2021.
Lepa stvarčica, ali mislim da ne može masov...
Nenad 19.10.2021.
Da li LED sijalice i creva imaju zaštitu od...
Vida 15.10.2021.
Kada će u opštini Surčin biti sproveden pro...
Đorđe 14.10.2021.
Radio bi 2 vikend kuće na Zlatiboru unutraš...
Kamenorezac 11.10.2021.
NIje poskupeo kamen, možete proveriti na sa...