INFONET-468X60-BANNER

Pop-up modularne baštenske kućice

03.07.2015. | Homeli

Britanska kompanija „Pod Space“ je proizvela pop-up modularne baštenske kućice koje mogu služiti kao poslovni prostor, studio, izdvojena dnevna soba ili mesto za uživanje u vašoj bašti, mada je možete postaviti gde god vam srce poželi.

Održive kućice su u potpunosti prilagodljive, omogućavajući klijentima da stvore ekološki prostor za sebe i svoje potrebe u okviru svog doma. Sa opcijama kao što su energetsko efikasno staklo, ekološko grejanje i obnovljivi izvori energije poput solarnih panela, svaka kućica ima potencija da postane personalizovana, održiva oaza.

Sa jednostavnim linijama i malom površinom, ove modularne strutkure su projektovane da zadovolje urbanističke uslove, što u većini slučajeva znači da ne zahtevaju građevinsku dozvolu prikom postavke. Pošto se većina gradnje dešava van lokacije, modularni objekti se brzo i lako postavljaju, a takođe mogu biti premešteni bez imalo problema.

Svaki objekta je opremljen sa skandinavskim prozorima i vratima pune spratne visine, koji su visoko izolovani i namenjeni za povezivanje unutrašnjosti i prirode. Prozori takođe plave enterijer sa prirodnim svetlom, u slučaju da klijent ne želi da sprovede struju u svoj objekat.

Spoljašnjost i unutrašnjost kuće je obložen sa drvetom održivog porekla, kao i sa energetski efikasnim elementima i detaljima. Kompanija „Pod Space“ je takođe razvila sopstvene elemente za zaštitu od sunca u obliku prelepih žaluzina od kedrovine koji štite otvore tokom svih vremenskih prilika.

Dodatne zelene karakteristike su dostupne, a kompanija čak i nudi opciju sa zelenim krovnim sistemom sa biljkama i travom koji dodatno izoluju enterijer, deluju kao hidroizolacioni sloj, i naravno deluju bujno i divno.

 

Komentari: 3

Smilja 26.08.2018 09.48.57

Gde moze da se naruci, ko vrsi gradnju i kolika je cena, unapred hvala na vasem odgovoru Smilja

Monika 19.02.2016 12.36.13

Fantasticno!

buca 18.02.2016 15.30.23

Gde naruciti i gde kupiti?

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;