„Udobna soba“ za jednu osobu

24.06.2014. | Gizmag

Čak i najdruželjubiviji čovek povremeno želi da bude sam. Mnogi biraju šupe ili garaže kao svoje mesto za samoću, dok drugi biraju da odu u rezervnu sobu. Međutim, sada imate i drugu opciju i sa komadom nameštaja „Cozy Room“ (Udobna soba) - lična izolaciona komora koja sadrži sve što možete poželeti.

Japanski proizvođač Udobne sobe je opisuje kao „sobu za opuštanje za muškarca ili ženu“. Nažalost, ukoliko ste imali na umu da delite ovu sobu sa svojom značajnom polovinom moramo da vas razočaramo - Udobna soba je dizajnirana za samo jednu osobu. Cela stvar ima 205 sa 120 santimetara, ali to se značajno smanjuje kada se stolica ugura unutar komore.

Udobna soba se sastoji od jedne stolice sa visokim naslonom koja uklizava u komoru, gde naslon stolice postaje četvrti zid kvadratne jedinice. Unutar se nalazi sto za laptop ili tastaturu, prostor za kačenje televizora ili monitora, LED osvetljenje, stalak za šolju ili čašu i dovoljno fioka i polica za skladištenje svih vaših omiljenih ličnih stvari.

Iako postoje otvori za vazduh koji omogućavaju korisniku da diše, Udobna soba nema klima utređaj - što znači da bi unutra moglo postati zaista zagušljivo. Takođe, ne postoji vodvodne niti kanalizacione instalacije, kao ni frižider, što svakako ograničava količinu vremena koju možete da provedete u sobi u jednom cugu.

Za one koji su zainteresovani, Udobna soba je dostupna po ceni od 798.000 japanskih jena (sitnica od oko 8.000 američkih dolara).

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Predrag 24.07.2021.
Interesuje me cena po mq kako se krece
Saša 19.07.2021.
A je l' može prvo obilaznica oko Kragujevca...
Aleksa 14.07.2021.
Glavnu stavku niste naveli, a to je, trenut...
DARKO 12.07.2021.
Zato što su najkorumpiranija državna instit...
Rasa 08.07.2021.
Koji je uslov za dobijanje subvencije za fa...