Sakrivena utičnica vraća estetiku vašem zidu

27.12.2013. | Gizmag

Verovatno niste mnogo obratili pažnje na vaše električne utičnice, ali su očigledno to uradili ljudi iz kompanije Legrand, koji misle da su ove uvek-izložene rupe nekako ružne. Zato su oni stvorili utičnicu interesantnog izgleda, koja je pritom i praktična, nazvanu Pop-Out Outlet.

Kada nije u upotrebi, Pop-Out Outlet (hajde da je zovemo samo POO) ima oblik jednostavnog kvadrata koji sedi u ravni sa zidom. Ako ga pritisnete sa prstom, njeno kockasto telo iskače i otkriva utičnice na tri strane - za razliku od dve utičnice koje se obično nude kod takzovanih 'lopova'.

Utičnica POO može biti postavljena na mestima već postojećih utičnica, mada kompanija Legrand kaže da može biti problema sa postojećom dubinom utičnice - POO zahteva najmanje 361 kubnih centimetara. U tom smislu, ona je namenjena više za ugradnju tokom obnova ili kao standardna utičnica u novoizgrađenim objektima.

Njena cena je 56 kanadskih dolara i dostupna je za prodaju na teritoriji Severne Amerike. Možete se detaljnije upoznati sa sistemom rada iza POO utičnice u video snimku ispod.

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Goran 04.08.2020.
Dobar dan, želim da odradim izolaciju krova...
Шумадинац 03.08.2020.
Да ли заиста нема никог ко би сагледао неоп...
Maja 31.07.2020.
Molim vas za cenu izolacije penom po m2 za ...
Aco 25.07.2020.
Da se moze graditi od ove cigle pečenjara.
Daniel Zebeljan 25.07.2020.
Koristio bi penu u brodogradnji.Kome se obr...