INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

CE&HA Fair - Sajam potrošačke elektronike i kućnih aparata u Beogradu

15.08.2012. | Gradjevinarstvo.rs

Nakon uspeha koji je ostvario 2011. godine, drugi CE&HA sajam (Consumer Electronics & Home Appliances Fair) se 2012. godine održava od 13. do 16. septembra u halama 1 i 4 Beogradskog sajma. Organizator sajma, kompanija Duke & Peterson i brojni izlagači najavljuju "veći, bolji i noviji" sajam, na kome ćete se upoznati sa najnovijim rešenjima iz oblasti računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata, a uz to se sjajno zabaviti i obaviti odličnu kupovinu!

Stalni napredak tehnologije i njena sve veća dostupnost, predstavljaju dva ključna razloga za pokretanje Sajma potrošačke elektronike i kućnih aparata u Beogradu. Takođe, interesovanje javnosti u Srbiji, kao i u čitavom regionu jugoistočne Evrope, iz godine u godinu sve je veće. Nedostatak slične manifestacije u celom regionu predstavljao je dodatnu motivaciju organizatorima za pokretanje ovog sajma.

Sajam će omogućiti velikom broju proizvođača direktan pristup potrošačima, a sa druge strane, posetioci će moći da se upoznaju sa najnovijim tehničkim dostignućima, da uživaju u dobroj zabavi, kao i da obave dobru kupovinu. CE&HA sajam se organizuje po uzoru na tri najveća svetska sajma iz ove oblasti: IFA u Berlinu, CeBit u Hanoveru i International CES u Las Vegasu.

Link:

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;