IZOLACIJA-468X60-BANNER

WINDOSHOW-970X250-BANNER

38. Međunarodni sajam prevencije i reagovanja u vanrednim situacijama i bezbednosti i zdravlja na radu od 28. do 31. maja

11.05.2012. | Gradjevinarstvo.rs

112 EXPO je jedinstveni regionalni sajamski i konferencijski događaj o primeni savremenih tehnologija u funkciji prevencije i reagovanja u vanrednim situacijama i bezbednosti i zdravlja na radu, pod generalnim pokroviteljstvom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije - Sektora za vanredne situacije i pokroviteljstvom Ministarstva rada i socijalne politike - Uprave za bezbednost i zdravlje na radu, koji će od 28. - 31. maja 2012. u hali 1 Beogradskog sajma predstaviti preko 150 domaćih i svetskih poznatih brendova  kroz izložbeni i stručni prateći program.

Sajam 112 expo okuplja proizvođače, uvoznike, distributere, stručne organizacije za procenu rizika, akademske, naučne i stručne institucije i strukovna udruženja, i stavlja u interakciju sa resornim državnim strukturama, sa zainteresovanim korisnicima, lokalnom samoupravom, privrednim subjektima, pravnim i fizičkim licima.

Sajam će prezentovati sledeće oblasti: Zaštita od požara, poplava, zemljotresa, hemijskih akcidenata - Sistemi i oprema za prevenciju i reagovanje u vanrednim situacijama. Bezbednost i zdravlje na radu. Sredstva i oprema za ličnu i kolektivnu zaštitu na radu. Medicinsko zbrinjavanje u vanrednim situacijama. Obezbeđenje kontinuiteta privrednih - poslovnih procesa u vanrednim situacijama - Specijalna oprema za preventivnu zaštitu i oporavak podataka u vanrednim situacijama. Osiguranje kao prevencija vanrednih situacija.

Osim izložbenog dela, sajmove će pratiti sadržajan prateći stručni program – radionice iz pomenute tematike.

Pozivamo Vas da uzmete učešća na sajmu i u pratećim stručnim programima. Stručni prateći program sajma otvoren je za poslovne posetioce i građanstvo sva četiri dana sajma. Svi poslovni posetioci koji žele da besplatno prisustvuju stručnim pratećim programima, zbog ograničenog broja mesta i velikog interesovanja, u obavezi su da se blagovremeno registruju za posetu pratećem programu uz popunjavanje registracionog formulara na sajtu i dostavljanje formulara na 112@sajam.rs, što nakon naše potvrde omogućava besplatno učešće (ne važi za parking). Ostali posetioci su u obavezi da kupe ulaznicu na ulasku u sajamsku halu 1. 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte organizatora na Beogradskom sajmu na Tel.011/2655-486, i na mejl 112@sajam.rs
Agendu stručnog programa možete pogledati ovde.
Spisak do sada prijavljenih izlagača i predstavljenih brendova možete pogledati ovde.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


SEEBBE2022-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


LAYHER
LAYHER
BEOGRAD-ZEMUN
www.layher.rs

MOGAL
MOGAL
BEOGRAD-ZEMUN
www.mogal.rs

LORENCIC
LORENCIC
BEOGRAD-ZEMUN
www.lorencic.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Zoran Šumaruna 19.02.2024.
Pravilno postavljena podkonstrukcija i prav...
Stojkovic 12.02.2024.
A voda sto Malo Malo pa nestane to nema vez...
Sile 24.01.2024.
Sve ovo je super, ali fali nam minimum jos ...
Darko 17.01.2024.
A što tako ne okreče Beograd? Svi stranci s...
Branka 06.01.2024.
Videla sam hotel i u šoku sam. Ne razumem z...

;