IV konferencija o investicijama u nekretnine – REBEC

09.06.2011. | REBEC

U Beogradu će se i ove godine, četvrti put za redom, održati IV Međunarodna konferencija o razvoju nekretnina i investicija – REBEC. Prvi put ove godine, konferencijski program će ponuditi kvalitetne aktuelne teme sa tržišta zemalja jugoistočne Evrope. Tokom dva konferencijska dana planirana je razmena i poređenje svetskih i domaćih (regionalnih) aktuelnih iskustava.

U prethodne tri godine REBEC je prezentovao i očekivanja daljeg razvoja nekretnina i investicija u Srbiji i regionu pa je potpuno prirodno da ove godine svoj razvoj nastavi i kroz plasman tema koji imaju još širi geografski i profesionalni značaj. Posle velikog uspeha koji su postigla prethodna tri, četvrti po redu REBEC – Real Estate Belgrade Exhibition & Conference biće održan od 20. do 22. juna u hotelu Continetal, u Beogradu.

REBEC Konferencija obrađuje sve aktuelne teme u biznisu nekretnina, kroz izvorno opredeljenih sedam panela. U kombinaciji sa pratećom sajamskom manifestacijom, ponudiće se sveobuhvatni pogledi na tržišta nekretnina u Srbiji u svetlu njegovog razvoja u odnosu na region, kroz promociju gorućih aktuelnih tema.

Biće ponuđeno brže povezivanje domaćih učesnika u ovom biznisu sa vodećim međunarodnim stručnjacima i investitorima iz regiona i šire. Krajem prošle godine na nekoliko sajtova, prvenstevno u Engleskoj, pojavilo se tumačenje značenja srednjeg slova B u akronimu REBEC. Više je nego očigledno, da to srednje slovo B nema više izvorno značenje imena grada Beograda nego je to sada značenje regiona koji se naziva Balkan. Zbog toga će ove godine biti posebno interesantno pogledati šta će u programskom i organizacionom smislu organizatori REBEC-a ponuditi i na planu daljeg širenja uticaja koje će prevazići na granice jugositočne Evrope.

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Milan 09.10.2019.
Da, sve je to lepo u teoriji. Međutim kao i...
Maxs 24.09.2019.
Pa neka plate 50€ i neka prijave radnike na...
Darko 23.09.2019.
Teško da će neko južno od Save da se vraća ...
Шумадинац 16.09.2019.
1. Смедерево - Зрењанин - Кикинда - Хоргош....
Darko 09.09.2019.
Po zakonu za sve nelegalno izgrađene objekt...