IV konferencija o investicijama u nekretnine – REBEC

09.06.2011. | REBEC

U Beogradu će se i ove godine, četvrti put za redom, održati IV Međunarodna konferencija o razvoju nekretnina i investicija – REBEC. Prvi put ove godine, konferencijski program će ponuditi kvalitetne aktuelne teme sa tržišta zemalja jugoistočne Evrope. Tokom dva konferencijska dana planirana je razmena i poređenje svetskih i domaćih (regionalnih) aktuelnih iskustava.

U prethodne tri godine REBEC je prezentovao i očekivanja daljeg razvoja nekretnina i investicija u Srbiji i regionu pa je potpuno prirodno da ove godine svoj razvoj nastavi i kroz plasman tema koji imaju još širi geografski i profesionalni značaj. Posle velikog uspeha koji su postigla prethodna tri, četvrti po redu REBEC – Real Estate Belgrade Exhibition & Conference biće održan od 20. do 22. juna u hotelu Continetal, u Beogradu.

REBEC Konferencija obrađuje sve aktuelne teme u biznisu nekretnina, kroz izvorno opredeljenih sedam panela. U kombinaciji sa pratećom sajamskom manifestacijom, ponudiće se sveobuhvatni pogledi na tržišta nekretnina u Srbiji u svetlu njegovog razvoja u odnosu na region, kroz promociju gorućih aktuelnih tema.

Biće ponuđeno brže povezivanje domaćih učesnika u ovom biznisu sa vodećim međunarodnim stručnjacima i investitorima iz regiona i šire. Krajem prošle godine na nekoliko sajtova, prvenstevno u Engleskoj, pojavilo se tumačenje značenja srednjeg slova B u akronimu REBEC. Više je nego očigledno, da to srednje slovo B nema više izvorno značenje imena grada Beograda nego je to sada značenje regiona koji se naziva Balkan. Zbog toga će ove godine biti posebno interesantno pogledati šta će u programskom i organizacionom smislu organizatori REBEC-a ponuditi i na planu daljeg širenja uticaja koje će prevazići na granice jugositočne Evrope.

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Саша 30.06.2020.
Имам проблеме које сте описали. Две куће у...
Darko 22.06.2020.
Težište gužve će se preneti na raskrsnicu K...
Milan 16.06.2020.
Na zgradi u ulici Stanislava Sremčevića 1 u...
Bozo Ristanović 15.06.2020.
U periodu od pet godina nakon izgradnje hid...
Шумадинац 15.06.2020.
Нема разлога да се и јужни део пруге не изг...