IV konferencija o investicijama u nekretnine – REBEC

09.06.2011. | REBEC

U Beogradu će se i ove godine, četvrti put za redom, održati IV Međunarodna konferencija o razvoju nekretnina i investicija – REBEC. Prvi put ove godine, konferencijski program će ponuditi kvalitetne aktuelne teme sa tržišta zemalja jugoistočne Evrope. Tokom dva konferencijska dana planirana je razmena i poređenje svetskih i domaćih (regionalnih) aktuelnih iskustava.

U prethodne tri godine REBEC je prezentovao i očekivanja daljeg razvoja nekretnina i investicija u Srbiji i regionu pa je potpuno prirodno da ove godine svoj razvoj nastavi i kroz plasman tema koji imaju još širi geografski i profesionalni značaj. Posle velikog uspeha koji su postigla prethodna tri, četvrti po redu REBEC – Real Estate Belgrade Exhibition & Conference biće održan od 20. do 22. juna u hotelu Continetal, u Beogradu.

REBEC Konferencija obrađuje sve aktuelne teme u biznisu nekretnina, kroz izvorno opredeljenih sedam panela. U kombinaciji sa pratećom sajamskom manifestacijom, ponudiće se sveobuhvatni pogledi na tržišta nekretnina u Srbiji u svetlu njegovog razvoja u odnosu na region, kroz promociju gorućih aktuelnih tema.

Biće ponuđeno brže povezivanje domaćih učesnika u ovom biznisu sa vodećim međunarodnim stručnjacima i investitorima iz regiona i šire. Krajem prošle godine na nekoliko sajtova, prvenstevno u Engleskoj, pojavilo se tumačenje značenja srednjeg slova B u akronimu REBEC. Više je nego očigledno, da to srednje slovo B nema više izvorno značenje imena grada Beograda nego je to sada značenje regiona koji se naziva Balkan. Zbog toga će ove godine biti posebno interesantno pogledati šta će u programskom i organizacionom smislu organizatori REBEC-a ponuditi i na planu daljeg širenja uticaja koje će prevazići na granice jugositočne Evrope.

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Tanja 14.04.2021.
Kako da se prijavim za zamenu stolarije, i ...
Ako ministarka bude dinamicna kaokada je bi...
Adrijana 13.04.2021.
Kako da se prijavim za subvenciju promene s...
Ivan 13.04.2021.
Gde se prijaviti za stolariju i izplciju ku...
Zeks 13.04.2021.
Kako se prijaviti za promenu stolarije